Metodele De Albire A Dintilor Potrivite Pentru Orice Varsta

Metodele de albire a dintilor potrivite pentru orice varsta

Share Button

Una dintre intrebarile, pe care toate persoanele si le pune in ziua de astazi cu privire la serviciile cosmetice, este “Cum sa-ti albesti dintii?”.

Potrivit unor studii ale American Academy of Cosmetic Dentistry, aproape toti adultii cred ca un zambet atragator, are capacitatea de a te propulsa pe scara sociala si este foarte important la obtinerea unui job de exemplu.

Cauti detalii despre Crest Whitestrips pret? Gasesti toate informatiile pe SmileBright.ro.

Oamenii se intreaba totusi de cele mai multe ori, care sunt efectiv metodele de albire, pe care le pot folosi acasa sau la medicul stomatolog.

Carturesti.ro

Din fericire, procesul de albire a dintilor, este unul destul de simplu si nu presupune interventii complicate, operatii, folosirea de aparatura medicala complexa si scumpa sau tratamente foarte lungi si foarte costisitoare. Majoritatea metodelor de albire a dintilor sunt procese simple, ce pot fi efectuate si la domiciliu, fara asistenta specializata.

Inainte de a-ti incepe tratamentul de albire, trebuie totusi sa te gandesti ce vrei sa obtii cu acest tratament. Dupa o consultatie la medicul tau dentist, vei afla raspunsurile pe care le cauti.

Exista 3 metode de baza prin care poti incepe sa-ti albesti dintii:

Albirea dintilor la medicul stomatolog, urmand un tratament compus din una sau mai multe sedinte. Acest proces implica o programare la medicul tau dentist, care va aplica un gel special la suprafata dintilor cu probleme, pentru o perioada de 20 sau 30 de minute. Uneori sedinta poate dura si mai mult.

Deoarece acest tip de gel poate provoca la unii pacienti o sensibilitate crescuta a dintilor, dentistul iti poate prescrie o pasta de dinti ce poate preveni acest lucru.

Albirea dintilor la cabinet poate avea nevoie de mai multe sedinte, iar dentistul iti poate prescrie anumite benzi de albire sau gutiere, pe care sa le porti acasa, intre sedintele de albire de la cabinet.

Albirea dintilor acasa, neasistat de catre medic.

Aceasta metoda este de fapt similara cu procesul de albire de la cabinet, dar o vei initia acasa la tine, fara ajutorul medicului. Pentru acest lucru vei folosi anumite tipuri de gel sau vei purta gutiere, benzi de albire sau alte produse ce contin elemente chimice, cunoscute ca avand potential mare in albirea smaltului dentar.

Sesiunile de purtare a acestor tratamente vor fi de maximum 1 ora sau 2 pe zi, in functie de sfaturile pe care le-ai primit de la medicul tau stomatolog.

Pastele de dinti pentru albire, pe care le poti cumpara din farmacii sau de la diferite magazine.

Pentru cei mai multi oameni, pastele de dinti pentru albire, reprezinta cea mai comoda optiune pentru inceperea unui proces de albire a dintilor. Prin folosirea unei paste de albire, nu numai ca vei beneficia de ajutorul agentilor de albire activi de la interiorul pastei respective, dar iti pastrezi in acelasi timp sanatoase, cavitatea bucala si gingiile.

optimizare seo blogger

Pentru a fi sigur ca folosesti corespunzator aceste paste, citeste bine inainte instructiunile de folosire si asigura-te ca te speli corect pe dinti, indiferent de ce tip de pasta a-i folosi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code