Nu Iti Mai Functioneaza Touchscreen Ul

Nu iti mai functioneaza touchscreen-ul?

Carturesti.ro
Share Button

Telefoanele mobile vechi, cu butoane si ecran mic au fost inlocuite de mai multi ani cu telefoanele mobile inteligente, mari si subtiri, care au ecranul foarte mare, de fapt, ecranul este cat toata suprafata telefonului.Telefoanele din zilele noastre nici nu mai au butoane, decat un buton pentru pornire/oprire, doua butoane pentru marirea sau micsorarea volumului, butoanele de raspundere si de incheiere a unui apel telefonic, dar si un buton Home. Cam acestea sunt singurele butoane pe care le are un telefon mobil inteligent din zilele noastre.

Aceste telefoane sunt mult mai elegante decat telefoanele vechi de mai demult, si cu siguranta sunt extraordinar de performante, insa din pacate pentru utilizatori sunt si cu mult mai sensibile decat au fost acele telefoane de generatie veche.

Un telefon din acea generatie, puteai sa il scapi si de la etaj, si cu siguranta pornea si functiona in secunda urmatoare, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pe cand un telefon mobil inteligent, cat ce odata l-ai scapat pe jos, deja se alege cu display-ul sau touchscreen-ul spart, in cazul in care acestea nu sunt protejate de catre un geam de protectie al ecranului.

Daca nu vrei sa te duci la un service pentru ca ai nevoie de un display sau de un touchscreen telefon nou, atunci cu siguranta in momentul in care iti vei cumpara dispozitivul, vei opta si pentru un astfel de geam de protectie, dar si pentru o husa.

Trebuie mentionat faptul ca un geam protector pe care il cumperi pentru modelul tau de telefon, nu poate sa fie utilizat si pe alt model de telefon, in timp ce o husa pe care ai de gand sa o cumperi, o poti alege fie anume pentru marca si modelul tau de telefon, fie poti cumpara acest accesoriu universal.

Cu siguranta daca nu te vei ocupa de intretinerea dispozitivului tau, acesta va avea sanse foarte mari sa se defecteze, iar dupa cum am mai spus, prima problema poate sa apara chiar de la touchscreen.

Chiar daca aceasta piesa componenta nu se sparge, se poate ca odata cu trecerea timpului sa nu mai functioneza la capacitate maxima, astfel ca fie nu mai reactioneaza la toate comenzile, fie nu mai raspunde la nici o comanda.

Trebuie sa stii ca touchscreen-ul este o piesa foarte importanta pentru un telefon, pentru ca in cazul in care aceasta piesa nu mai functioneaza, atunci pur si simplu nu vei mai putea utiliza telefonul. Singura operatiune pe care o vei mai putea efectua, este aceea de a raspunde la telefon atunci cand te suna cineva.

optimizare seo blogger

In acest caz, cu siguranta nu iti mai prea ramane altceva de facut decat sa cauti un service gsm specializat in reparatii pentru marca de telefon pe care il detii, si sa iti duci dispozitivul la service, pentru ca expertii de acolo sa iti poata inlocui touchscreen-ul.

Desi nu pare foarte greu de efectuat aceasta operatiune, este mult mai bine sa iti duci telefonul la service iar operatiunea sa fie una reusita, decat sa faci cine stie ce experimente pe cont propriu si sa iti strici si mai tare telefonul.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code