OnePlus 5 – Performanta Si Software Disponibil

OnePlus 5 – performanta si software disponibil

Share Button

OnePlus 5 – performanta.

OnePlus 5 ar putea fi foarte bine sa fie cel mai rapid telefon pe care l-am folosit vreodata si cu siguranta are unele dintre cele mai bune specificatii, dintre flagship-urile recente. Nu suntem absolut convinsi ca are nevoie de toata puterea pe care o are si ne-ar placea sa vedem ca aplicatiile de pe Android incearca de fapt sa puna o parte din aceasta putere la lucru, dar oamenii iubesc specificatiile, iar OnePlus le ofera cu siguranta. Pentru huse telefoane originale, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Snapdragon 835 ruleaza spectaculos de rapid si este un SoC modern, abia aparut. Impreuna cu viteza oferita, orice smartphone care il foloseste, obtine si o viata mai buna a bateriei, pentru ca este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie. Exista GPU-ul Adreno 540, care se poate ocupa confortabil de orice joc 3D de pe Google Play, deci nu trebuie sa va faceti probleme in privinta capabilitatilor de gaming.

Aveti posibilitatea sa alegeti intre modelele de 64GB si 128GB, dar alegeti cu intelepciune, deoarece nu exista stocare extinsa pe acest device. Unul dintre modele are 8 GB de LPDDR4X RAM, ceea ce este dublu fata de memoria disponibila pe Samsung Galaxy S8. Sincer, este overkill complet pentru un smartphone, chiar si 4GB de RAM este mai mult decat suficient pentru un telefon Android.

Carturesti.ro

Specificatiile sunt destul de importante, dar performanta reala este mult mai importanta. Si, din fericire, OnePlus 5 foloseste eficient componentele sale. Nu exista intarziere, aplicatiile sunt deschise instantaneu, iar eficienta energetica isi spune si ea cuvantul.

In mai multe teste de referinta sintetice, OnePlus 5 este impresionant. Acesta a luat 6719 de puncte in testul multi-core al Geekbench, care il plaseaza in topul flagship-urilor, peste Sony Xperia XZ Premium (6492), iar scorul single-core este cam acelasi cu Samsung Galaxy S8 – in jur de 2000 puncte. iPhone 7 este „regele” in continuare cand vine vorba de performanta in single-core, care este, probabil, mult mai importanta pentru sarcinile de zi cu zi, dar Android se imbunatateste incet-incet.

Au existat unele ingrijorari cum ca OnePlus face din nou ceva „in spatele scenei” pentru a modifica scorurile de referinta. Scorurile pe care le-am observat pareau sa se potriveasca cu ceea ce ne asteptam in privinta specificatiilor si nu pareau prea mari, deci nu putem confirma aceste zvonuri.

OnePlus 5 – Software

Din punctul nostru de vedere, Oxygen OS este cel mai bun skin de Android care poate fi instalat si, in anumite privinte, este chiar mai bun decat versiunea pe care o obtineti pe Pixel si Pixel XL. Ne place cum functioneaza butoanele de navigatie capacitive si cele de pe ecran, in timp ce tema Night si culorile de accent personalizabile, ofera o varietate placuta. Nici una dintre aceste caracteristici nu este noua, dar asta nu inseamna ca experienta software-ului aici este aceeasi ca si pe OnePlus 3 sau 3T. Un nou mod “Citire” filtreaza lumina albastra pentru a usura citirea, mai ales atunci cand este noapte si nu oboseste deloc ochii.

optimizare seo blogger

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code