Optimizarea Seo,cheia succesului in mediu online

Share Button

Optimizarea Seo,cheia succesului in mediu onlinePentru ca traim in era internetului iar interactiunea dintre oameni s-a mutat si in mediul online trebuie sa tinem pasul cu noile tehnologii ce ne pot asigura succesul.

Optimizare SEO este cuvantul cheie si un pas important pentru succesul oricarei afaceri care exista in mediul online.Majoritatea clientilor si-au modificat strategiile de cumparare,comportamentul si deciziile in ceea ce priveste achizitionarea bunurilor sau a serviciilor.Acum totul se intampla online: se cauta informatii,se creeaza opinii ,se dau calificative astfel incat deciziile sunt luate dupa anumite cercetari pe internet.

Dar ce este SEO si cum va poate ajuta in afacerea dumneavoastra ?

Aparuta in urma cu mai multi ani, SEO este strategia de optimizare Web si reprezinta obiectivul tuturor administratorilor de site-uri si web developeri. SEO,abrevierea de la Search Engine Optimization are ca scop principal optimizarea si   plasarea siteului printre primele pozitii in motoarele de cautare.Majoritatea actiunilor folosite in SEO sunt facute cu scopul de a fi pe placul Google.Peste 70/% din intreaga industrie SEO se rezuma la Google,cel mai popular si performant motor de cautare.

Carturesti.ro

Cele mai importante motive pentru a alege optimizarea facuta de specialisti sunt

Peste 90% din traficul sitului provine din marile motoare de cautare.

Majoritatea utilizatorilor care apeleaza la motoarele de cautare nu trec mai departe de prima pagina cu rezultate.

optimizare seo blogger

Optimizarea siteu-lui pentru motoarele de cautare este cea mai ieftina dar si cea mai eficienta metoda de promovare a unei afaceri.
Traficul furnizat este reprezentat de utilizatori interesati de produsele sau serviciile oferite de dumneavoastra.

In comparatie cu link-urile sponsorizate ,optimizarea garanteaza pozitii de top pe o perioada de timp mai indelungata.

Avand in vedere ca SEO reprezinta o adevarata industrie ea presupune atat studio cat si dedicare exceptionala.Fara Seo nici un site nu poate ajunge mare si profitabil,nici o afacere online nu se poate extinde si nu se poate mentine in topul rezultatelor motoarelor de cautare.

Optimizarea SEO se face atat ON Page mai précis direct pe site cat si OFF Page ,in afara siteului. Seo On Site reprezinta toate actiunile de optimizare din interiorul paginii,optimizarea  codului sursa ,a structurii si a designului dar si a continutului pe site .

Seo Off Site reprezinta inscrierea site-ului in directoare Web,scrierea si postarea unor articole de calitate pe bloguri,site-uri si publicarea link-urilor pe retelele sociale dar si campanii de link-exchange,parteneriate cu alte site-uri sau publicarea unor advertoriale.

Optimizarea Seo reprezinta o actiune de durata datorita atat faptului ca motoarele de cautare isi updateaza continutul in timp cat si numarului total de rezultate pe nisa dumneavoastra.

Pentru a obtine rezultate exceptionale si pentru a invinge concurenta aceasta actiune de promovare trebuie facuta constant si pe o perioada mai mare de timp.

Un buget dedicat pe optimizarii SEO reprezinta o investitie in viitorul afacerii si o modalitate de a scapa de grija promovarii lui.

Daca cautati o echipa de specialisti care sa va ajute sa obtineti rezultate sigure si de durata WWW.danbradu.com este cea mai potrivita alegere.

Cu o mare experienta in domeniu si zeci de clienti multumiti atat in Romania cat si in strainatate, www.danbradu.ro  va ofera  servicii  de o inalta calitate la preturi fara concurenta.

Alte stiri actuale :

1. Cum poti avea succes online?
2. Ce alegeti,o afacere online sau offline?
3. 5 Points to Remember About Mobile SEO
4. SEO Audit Report From Better Graph’s SEO Experts
5. New and Niche SEO Services Offered Under the Umbrella of Red Cherry Digital Solutions
6. Through the looking glass: The prospects for SEO in 2014

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code