Strategia 1-3-2-6 , victorie dupa victorie

Strategia 1-3-2-6 , victorie dupa victorieCa si alte sisteme de pariere, de tip Martingale sau Kelly, sistemul de pariuri 1-3-2-6 este, de asemenea, o strategie progresiva de pariuri .

Utilizat in principal de jucatorii de cazinou pentru ruleta si blackjack, sistemul este destul de popular si in randul pariorilor din sport. In cazul unor pariuri pe internet online, strategia se bazeaza pe teoria ca se pot castiga patru pariuri dintr-o singura lovitura.

Daca te intrebi de ce are acest nume ciudat, raspunsul este simplu: Pariezi o unitate din miza initiala, urmată de alte 3 unitati, apoi 2 unitati si, in final, 6 unitati pe al patrulea pariu.

Strategia 1-3-2-6 este destul de similara cu sistemul de pariuri Paroli si pentru ca este o strategie progresiva, pariurile sunt crescute de fiecare data cand se castiga. Daca vrei sa exersezi teoriile explicate in cele ce urmeaza, acceseaza  www.pariuripeinternet.ro. Urmarind meciuri live online, poti incerca aceasta strategie, alegand unul dintre site-urile caselor de pariuri existente.

Citeste mai mult

Care sunt avantajele oferite de pariurile pe internet online?

Care sunt avantajele oferite de pariurile pe internet online?Casele de pariuri pe internet online sunt din ce in ce mai cunoscute, motiv pentru care exista site-uri, precum este si www.pariuripeinternet.com ce prezinta o lista cu cele mai bune astfel de case de pariuri.

Daca va intrebati care sunt avantajele oferite de casele de pariuri pe internet online spre deosebire de cele ofline, avantajele oferite de acestea sunt numeroase.

Unul dintre avantaje consta in usurinta cu care se pot juca pariuri sportive online, cat si lipsa taxei pe castigurile pariorilor. Astfel, pariorii nu trebuie sa tina cont de suma pariata, deoarece indiferent de care este aceasta, online nu se percep taxe, iar banii pot fi usor transferati pe internet, intr-un cont pe care il specifica pariorul.

Citeste mai mult