Patutul – episod din evolutia copilului

optimizare seo blogger
Share Button

Patutul – episode din evolutia copiluluiEtapele de dezvoltare ale unui copil le poti observa in orice zi, iar ca printre modificarile pe care trebuie sa le faci ca o consecinta a acestui lucru sunt cele care te fac sa-ti dai seama ca el creste. Atunci simti cum anii trec si cum gandurile tale trebuie sa fie cat mai serioase asupra comportamentului sau.

Si cum altfel ai putea sa ii oferi un mediu prielnic pentru dezvoltare decat prin amenajarea unei camere speciale pentru el. Un pat, un birou si multe jucarii sunt strictul necesar pe care ar trebui sa il iei in calcul atunci cand vrei sa faci acest pas. Dar odata cu trecerea timpului acestea trebuie sa fie inlocuite cu unele pe masura varstei copilului.

Spre exemplu, patul va fi initial unu ce intra in categoria patut de copii apoi va fi necesar sa fie inlocuit cu unul putin mai mare. Dupa cum ai observat, gama este destul de variata si totul depinde de bugetul si de gusturile tale. Poti alege sa comanzi aceste produse din fata calculatorului sau poti merge in magazine, sa le analizezi atent. Printre multele magazine virtuale, exista si AllKids ( www.allkids.ro ) deschis 24 din 24 si mereu gata sa-ti ofere cele mai bune produse.

Hoinarind prin meniul vei observa cat de multe lucruri sunt puse la dispozitia ta, dar dintre toate, gama cea mai variata este in categoria patuturilor de copii. Impartite pe medii de varste, acestea imbina perfect bunul gust si calitatea. Si daca copilul tau se pregateste sa depaseasca varsta de 2-3 ani, atunci este clar ca lumea in care se pregateste sa intre este una a distractiilor si a personajelor din desene.

Pentru acest lucru, fie ca este fetita, fie ca este baietel se poate bucura de unul din patuturile de copii care ii garanteaza intrarea in aceasta lume. Imprimate cu desene atractive – printese, masinute, personaje animate – acestea vor trezi placerea dar si imaginatia lor. Cu ajutorul acestor produse, eroii copiilor vor “veghea” asupra acestora.

Si pentru ca vorbim despre categorii de varsta variate, rezistenta acestora trebuie sa fie proportionala cu aceasta. Majoritatea sunt construite din pal, lucru ce faciliteaza si realizarea designului dar si montarea si demontarea lui. In functie de model, acestea au anexe de depozitare a jucariilor, laterale pentru protectie a micutilor sau suport pentru carti, pahare sau lampa.

Este important de remarcat faptul ca in setul pe care il vei primi nu vei gasi salteaua, perna sau lenjeria. Tocmai in acest sens sunt bine precizate, pentru fiecare model in parte, dimensiunile patului, iar pentru unele chiar si dimensiunea saltelei. Tot in ajutorul tau vine si precizarea categoriei de varste careia i se adreseaza, detaliu care te face sa vezi cat de serios sunt luate lucrurile.

Materialele folosite, tehnica de desenare si cel mai important, rezultatul final, toate acestea sunt in conformitate cu standardele impuse. Modelele disponibile variaza de la cele simple compuse din scheletul propriu-zis peste care s-au aplicat imprimeuri, pana la cele in forma de caleasca unde s-au integrat diverse leduri si care se poate transforma intr-un mijloc de transport.

Carturesti.ro

Ei bine, nu mai incape in discutie faptul ca acestea sunt usor de intretinut, dar ajuta, totodata si la dezvoltarea copilului. Vei ramane impresionat, dar aceste lucruri au un impact enorm asupra evolutiei lui. In rest, daca ar fi analizezi parerile celor care au achizitionat un asemenea patut, vei ramane placut surprins despre lucrurile bune pe care le vei vedea.

Fie ca se refera la calitatea produselor sau la felul in care a fost realizata livrarea, cuvintele care au fost adresate sunt pozitive. Totusi inainte de a lua o asemenea decizie trebuie sa iti consulti si copilul – cu siguranta, acesta nu se va putea decide asupra unui singur model, dar placerea de a alege ii va reveni tot lui.


Alte stiri actuale :

1. Copii: cum tratăm corect simptomele răcelilor?
2. Prima ediţie a Festivalului Naţional de Artă şi Creaţie pentru Persoanele cu Dizabilităţi
3. Cazurile de bronşiolită, frecvente la Pediatria Spitalului Judeţean
4. Jocurile educative sunt esenţiale pentru dezvoltarea copilului – Ce trebuie să ştim atunci când le alegem?
5. 10 sfaturi ca să convingi un copil mofturos să mănânce
6. PRIMUL copil britanic adoptat de o familie de români: cum a ajuns Ramzey într-o comună

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code