Ponturi pentru prelungirea vietii bateriei iPhone-ului tau

optimizare seo blogger
Share Button

Ponturi pentru prelungirea vietii bateriei iPhone-ului tauEste binecunoscut faptul ca pentru un smartphone bateria este extrem de importanta. Atunci cand intampinam probleme cu aceasta ar trebui sa ne gandim sa facem o inlocuire acumulator iPhone. O astfel de inlocuire acumulator iPhone poate fi realizata la un service gsm specializat precum www.servicegsm.ro.

Va vom prezenta in cele ce urmeaza cateva ponturi pe care le puteti folosi pentru a prelungi durata de viata a bateriei iPhone-ului dumneavoastra.

Oricine a folosit un iPhone pentru macar cateva zile a descoperit ca, in timp ce aceste telefoane sunt mult mai puternice si mai distractive decat orice alt tip de telefon mobil, aceasta distractie vine cu un pret: utilizarea bateriei. Orice utilizator mediu de iPhone isi va incarca bateria cel putin o data la doua zile.

Exista mai mult moduri de a conserva durata de viata a bateriei iPhone, insa multe dintre acestea implica oprirea diferitelor servicii si caracteristici. Astfel, suntem pusi in postura de a alege intre lucrurile uimitoare pe care iPhone le poate face si energia suficienta pentru ca acestea sa poata fi realizate. Iata cateva ponturi pe care le puteti folosi pentru a va extinde durata de viata a bateriei iPhone.

Carturesti.ro

1.    Porniti auto-luminozitatea

iPhone are un senzor de lumina ambientala, care ajusteaza luminozitatea ecranului pe baza luminii din jurul lui (mai intunecat in locuri intunecoase, mai luminos atunci cand exista mai multa lumina ambientala), atat pentru a econimisi energia bateriei, cat si pentru a facilita vizualizarea. Porniti auto-luminozitatea si veti economisi energie datorita faptului ca ecranul va trebui sa foloseasca mai putin energie in locurile intunecate. Aceasta setare poate fi realizata accesand: Settings – Display & Brightness (se numeste Brightness & Wallpaper pe iOS 7), dupa care mutati slider-ul Auto-Brightness pe On (verde).

2.    Reduceti luminozitatea ecranului

Puteti controla luminozitatea implicita a ecranului iPhone-ului dumneavoastra prin intermediul acestei functii. Nu trebuie sa mai spunem ca, cu cat luminozitatea implicita a ecranului este mai mare, cu atat se va consuma mai multa energie. Pentru a modifica luminozitatea mergeti la: Settings – Display & Brightness (se numeste Brightness & Wallpaper pe iOS 7), dupa care mutati slider-ul dupa cum credeti ca este necesar.

3.    Opriti functia Motion & Animations (iOS 7)

Una dintre cele mai tari caracteristici ale iOS 7 se numeste Background Motion. Este subtila, insa daca miscati iPhone-ul si va uitati la pictogramele aplicatiilor si la imaginea de fundal, veti observa ca acestea se misca independent unele de altele, ca si cum s-ar afla in planuri diferite. Acesta se numeste efectul de paralaxa. Este extrem de interesant, insa, epuizeaza bateria. Puteti sa o lasati pentru a va bucura de efect, dar daca doriti sa o inchideti puteti face asta mergand la: Settings – General – Accessibility – Reduce Motion, dupa care miscati slider-ul catre On (verde).

4.    Dezactivati Dynamic Backgrounds (iOS 7)

O alta caracteristica introdusa in iOS 7 se refera la acele imagini de fundal animate care se misca sub pictogramele de aplicatii. Aceste fundaluri dinamice ofera o interfata interesanta, insa, in acelasi timp, consuma si mai multa energie in comparatie cu imaginile de fundal statice. Dynamic Backgrounds nu este o caracteristica care trebuie pornita si oprita, trebuie doar sa nu selectati Dynamic Backgrounds in meniul Wallpapers & Backgrounds.

Pentru mai multe informatii cu privire la inlocuirea acumulatorilor iPhone accesati Servicegsm.ro.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code