Produsele Naturiste Inghitite De Industria Farmaceutica

Produsele naturiste inghitite de industria farmaceutica

Carturesti.ro
Share Button

 Stim cu totii ca produsele naturiste si-au facut simtita prezenta doar in urma cu cativa ani incercand sa combata anumite boli si incercand sa constituie un substituent pentru medicamentele fabricate pe banda rulanta si promovate atat de intens pe absolut toate canalele media.

Ceea ce ne-a pus natura la dispozitie constituie o cantitate enorma de vitamine, minerale si substante nutritive cu ajutorul carora ne putem feri de boli. Enumeram aici doar cateva dintre cele mai cunoscute produse naturale: uleiurile esentiale, precum uleiul de cocos, sarea de Himalaya sau sarea Nigari, sucul de aloe vera, chlorella, orzul verde, untul de shea sau varietatea de seminte bogate in nutrienti cum sunt semintele de chia.

Si mai mult decat atat, unele componente din aceste substante naturale au proprietati de a combate eficient acele boli din ce in ce mai prezente, precum cancerul.

Din fericire, astazi avem tot ceea ce ne trebuie pentru a ne putea bucura din plin de resursele naturii: avem nutritionisti specializati care au studiat toate efectele uimitoare pe care aceste produse le au asupra sanatatii omului fara a fi nevoie sa ne ghidam dupa leacurile bunicii si avem la dispozitie o tehnologie avansata de exploatare si conservare care joaca un rol major in acest sens.

Prin urmare, am putea trai sanatosi fara a avea nevoie de medicamente. Insa industria farmaceutica este una dintre cele mai profitabile industrii la nivel global, iar alegerea unor alte produse in locul medicamentelor fabricate ar conduce la prabusirea ei, ceea ce ar inseamna un adevarat colaps din punct de vedere economic.

Din acest unghi trebuie sa privim promovarea excesiva a medicamentelor in spatiul publicitar si sa ne punem intrebari. Observam zilnic cum jumatate din reclamele de la TV sunt pentru medicamente, iar atunci cand ascultam un post de radio suntem bombardati cu o multime de spoturi de acest fel.

optimizare seo blogger

De ce nu se promoveaza atat de mult si produsele naturale? Totusi, lucrurile au devenit mai vizibile si in aceasta industrie, a produselor bio, iar romanii devin din ce in ce mai constienti de importanta lor. Mai raman totusi multe lucruri nedescoperite, secrete ale naturii neexploatate, dar primul pas este sa ne informam si sa consumam, mai intai, ceea ce ne-a lasat natura si apoi cele pe care le-a creat omul.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code