Recomandari si strategii de pariuri sportive online

optimizare seo blogger
Share Button

Recomandari si strategii de pariuri sportive onlineIstoria autohtona a caselor de pariuri sportive online nu este la fel de celebra ca si cea a agentiilor internationale, in particular a celor englezesti. Nici istoria, nici cresterea economica sau integrarea sociala nu se pot castiga, imprumuta, cumpara sau imita.

In trecut, pariurile se limitau la clasicele agentii ale Loteriei Nationale, unde jucatorii nu mai conteneau sa roiasca inainte de extragerile efectuate saptamanal. Prezentul, ca urmare a aparitiei si dezvoltarii retelei de internet, marcheaza trecerea de la biletele de loterie, la pariurile incheiate in agentiile de pariuri sportive online, de genul Pariuri Online.

Jucatorii obisnuiti ai agentiilor de pariuri trebuie sa stie sa faca diferenta intre variantele de joc propuse de casele de pariuri, care mai de care mai ”convingatoare”. Pentru a nu va lasa ”dusi de nas” de ofertantii unor castiguri aproape imposibile uneori, este nevoie de rationalitate si control in gestionarea actiunilor, in mod similar ca in timpul partidelor de sah.

Pentru a paria intr-un mod avantajos, nu este indeajuns sa ghiciti rezultatul unui eveniment. Trebuie sa fiti capabili sa detineti controlul capitalului pe care-l aveti la dispozitie, evitand astfel riscurile de a va lasa cuprinsi de faliment.

Carturesti.ro

Principalele strategii de pariuri sportive online

Chestiunea fundamentala care va contribui la catalogarea voastra drept castigatori, este disciplina. Acest lucru echivaleaza cu studiul atent al masurilor si solutiilor ce ar putea reduce la minim orice risc si orice pierdere semnificativa. In acest sop, ”curajosii” obisnuiti sa mizeze pe diverse variante si posibilitati trebuie sa se foloseasca de una sau de mai multe strategii de joc.

Metodele care vor contribui la obtinerea unui profit sigur si pe termen lung se pot diferentia in doua categorii:

•    Strategii cu o foarte mare probabilitate de castig, insa cu un profit redus;
•    Strategii cu o probabilitate redusa de castig, insa cu un profit major.

In ciuda recomandarilor, nu exista metode capabile sa asigure o posibilitate de castig de 100%. Acest fapt se datoreaza imposibilitatii de a anticipa cu siguranta desfasurarea unui eveniment.

Solutii de baza pentru majorarea castigurilor

Jucati in principal variante unice, pariind pe victoria gazdelor si folosindu-va de o cota inferioara valorii de 1,70. Aceasta este cota stabilita de majoritatea bookmaker-ilor si reflecta probabilitatea reala de a nimeri evenimentele pe care se mizeaza. Potrivit statisticilor, cine intentioneaza in schimb sa parieze pe echipele in deplasare, cota nu ar trebui sa depaseasca limita de 1,60.

Daca sunteti adeptii variantelor multiple, recomandate ar fi ”triplele”, insa amintiti-va sa evitati cotele prea joase, ca de exemplu cele sub 1,30. Tripla ideala recomandata de agentiile de pariuri sportive online sunt alcatuite dintr-o parte fixa, cu o cota platitia in jurul valorii de 1,60 si doua variante cu sanse duble de castig. Uneori puteti gasi si ”duble” platite cu o cota de 1,70.

Cu ajutorul acestor solutii propuse de principalele agentii de pariuri, este nevoie sa va multumiti cu obtinerea unor castiguri valorice minime sau de nivel mediu. Adoptandu-le insa pentru perioade mai indelungate, beneficiile modeste ar putea sa se transforme in cifre destul de interesante.

Strategiile de pariuri sportive online sunt numeroase, unele mai ingenioase decat altele si pentru un plus de siguranta, fara sa va bazati doar pe noroc, ar trebui sa pasiti la ghiseele virtuale ale agentiei Pariuri Online.


Alte stiri actuale :

1. Pacaleala serii la pariuri sportive
2. Un gol în minutele de prelungire i-a adus un câştig uriaş! Cum a dat lovitura un parior român
3. Mafia pariurilor a ajuns pana in SUA: final de meci trucat pentru $100m
4. Lăcătuş, cu zâmbetul pe buze după semnarea contractului cu CSMS Iaşi
5. Lucian Rãdulescu: „Imi este dor de fotbal, nu si de greutãtile din fotbal!”
6. Fotbal – FC Universitatea Craiova a mai primit patru etape de suspendare

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code