Rulouri Exterioare Aplicate

Rulouri exterioare aplicate

Share Button

In momentul in care iti construiesti o casa noua, sau atunci cand iti renovezi locuinta, cu siguranta te vei gandi mai intai de toate, sa optezi pentru tamplaria PVC.

In cazul in care ti-ai construit o casa noua, atunci este evident faptul ca tamplaria aleasa va fi PVC, insa in cazul in care nu ti-ai renovat de mult timp locuinta, mai intai de toate poti incepe prin inlocuirea ferestrelor vechi, cu tamplarie clasica din lemn, iar apoi poti continua renovarea locuintei.

Dupa aceea,  urmatorul pas pe care l-ai avea de facut, ar fi acela de a-ti indrepta privirea spre rulouri exterioare, datorita faptului ca acestea vin cu o serie de avantaje pentru tine si pentru locuinta ta.

Rulourile exterioare aplicatte, se vor monta pe tamplaria existenta deja, si au caseta in interior, ele fiind aplicate pe ferestre, si pot sa fie din PVC sau din aluminiu.

In cazul in care vei opta pentru rulouri aplicate din aluminiu, atunci cu siguranta acestea vor fi realizate integral din aluminiu. Caseta acestora va avea o forma ovala sau chiar tesita la 45 de grade. Lamelele jaluzelelor vor avea dimensiunea fie de 55 mm fie de 39 mm, si sunt umplute cu spuma poliuretanica, aceasta spuma avand rolul de a asigura o foarte buna izolatie, atat fonica dar si termica.

Rulourile exterioare din aluminiu, pot sa fie prevazute chiar si cu plasa impotriva insectelor, care mai are si rolul de a impiedica patrunderea prafului in locuinta. De fapt, aceste rulouri exterioare din aluminiu, ar fi cam singurul produs de pe piata, care in varianta sa standard, sunt prevazute cu o plasa antiinsecte, care este prevazuta cu frana siliconica.

Frana siliconica asigura strangerea lenta a plasei, iar astfel vor fi prevenite accidentele, dar si ridicarea brusca, aceasta avand sanse mari sa defecteze plasa. Deci, putem spune ca plasele antiinsecte care sunt prevazute cu frana siliconica, isi vor dubla durata de functionare.

Ei bine, in cazul in care nu preferi rulourile din aluminiu, ai posibilitatea si sa optezi pentru rulouri exterioare din PVC, care au lamelele din PVC, in timp ce caseta este realizata din tabla galvanizata, tesita la 45 de grade.

Lamelele acestui tip de jaluzele, au o grosime standard de 39 mm, iar lamela terminala este una metalica.

Rulourile exterioare din pvc, la fel ca si rulourile exterioare din aluminiu, pot sa fie actionate manual, iar aceasta actionare se realizeaza cu banda, cu snur, arc, sau manivela.

In momentul in care vorbim doar despre rulourile exterioare din aluminiu, acestea pot sa fie actionate si electric. Actionarea electrica se poate realiza cu motor si intrerupator, sau cu motor si telecomanda.

Ei bine, acestea au fost pe scurt cateva detalii foarte importante pe care trebuie sa le cunosti despre rulourile exterioare din aluminiu, si despre rulourile exterioare din PVC.

optimizare seo blogger

Cu siguranta se merita sa optezi pentru astfel de rulouri pentru locuinta ta, pentru ca pe langa faptul ca ofera un aspect estetic locuintei tale, ele iti aduc o serie foarte importanta de beneficii, astfel ca ai toate motivele din lume sa apelezi la aceste accesorii pentru ferestre.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code