Salteaua gonflabila- mit sau adevar?

Share Button

Salteaua gonflabila- mit sau adevar?Cine nu cunoaste deja caracteristicile unei saltele gonflabile? O saltea gonflabila este de fapt o perna cu aer de dimensiuni relativ mari, folosita insa in scopul de a sustine greutati destul de mari, de pana la 300 kg, destinata odihnei si confortului, fie in aer liber, fie in mediu interior.

Multe persoane apreciaza caracterul util al acestui produs, poate ca nu instantaneu, insa in mod clar in momentul in care acest produse devin un bun necesar.

O saltea gonflabila devine utila in cazurile in care este necesara asigurarea notiunii de confort dincolo de ceea ce beneficiem in mod uzual, in fiecare zi. O iesire la munte, la piscina, un vizitator inopinat care ramane peste noapte, acestea sunt cazurile in care un astfel de produs poate fi deosebit de util.

Din pacate insa inca se mai aud voci care afirma anumite neadevaruri in ceea ce priveste aceste produse, stricand oarecum reputatia a ceva ce poate fi de fapt benefic si care ne poate scuti de anumite probleme. Unul dintre aceste neadevaruri face referire la faptul ca o saltea gonflabila nu ar fi rezistenta.

Nimic mai neadevarat! O astfel de saltea este conceputa pentru a rezista si pentru a sustine anumite greutati. Este drept ca nu vei putea aseza cantitati la nivel de tone peste acest produs insa utilitatea ei nu este nicidecum una de neglijat.

O saltea gonflabila se inteapa usor. Gresit! Utilizata in mod corect, o saltea gonflabila nu ar trebui sa aiba aceasta problema. Fireste, este important ca ea sa fie protejata de anumiti factori. In mod cert nu o vei lasa descoperita daca ai cumva o pisica sau un catel in casa. Da, gherutele lor si intepaturile produse de acestea pot dauna unei saltele de acest tip, insa in mod cert o simpla utilizare normala nu ii va produce dezumflarea.

Este scumpa o saltea gonflabila? Nicidecum. Raportata la pretul unei canapele sau a unui pat extensibil, ea este deosebit de ieftina. Daca mai punem la socoteala si durata acesteia de viata, vom constata faptul ca de fapt ea este un produs mai mult decat util, o investitie pe termen lung care isi merita in totalitate banii.

optimizare seo blogger

Poate fi folosita salteaua in mediu exterior? Fireste ca da. Pe langa izopren, ea reprezinta alternativa pentru plecarile cu cortul. Fireste, fiecare produs isi are avantajele si dezavantajele sale, insa in mod cert este foarte bine sa ai la tine o saltea pe care sa te odihnesti dupa ce inchizi fermoarul cortului tau. Are o greutate redusa, deci poate fi carata in spate, in rucsac si are un volum restrans, drept pentru care poate fi pusa cu lejeritate in portbagaj.

Asadar, daca tragem o linie, vom constata multitudinea de avantaje pe care o astfel de saltea le poate avea. Nu trebuie sa te sperie faptul ca ea are ca baza de functionare principiul unui volum de aer inchis intr-o incinta.

Utilizata corect ea va fi durabila si ergonomica si iti va asigura intotdeauna o solutie pe care sa te poti baza. Cauta si tu specificatiile tehnice in magazine de profil precum Econvenabil.ro si vei constata ca un astfel de produs iti poate aduce mai mult decat doar un somn linistit.Salteaua gonflabila- mit sau adevar?

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code