Strategia 1-3-2-6 , victorie dupa victorie

Carturesti.ro
Share Button

Strategia 1-3-2-6 , victorie dupa victorieCa si alte sisteme de pariere, de tip Martingale sau Kelly, sistemul de pariuri 1-3-2-6 este, de asemenea, o strategie progresiva de pariuri .

Utilizat in principal de jucatorii de cazinou pentru ruleta si blackjack, sistemul este destul de popular si in randul pariorilor din sport. In cazul unor pariuri pe internet online, strategia se bazeaza pe teoria ca se pot castiga patru pariuri dintr-o singura lovitura.

Daca te intrebi de ce are acest nume ciudat, raspunsul este simplu: Pariezi o unitate din miza initiala, urmată de alte 3 unitati, apoi 2 unitati si, in final, 6 unitati pe al patrulea pariu.

Strategia 1-3-2-6 este destul de similara cu sistemul de pariuri Paroli si pentru ca este o strategie progresiva, pariurile sunt crescute de fiecare data cand se castiga. Daca vrei sa exersezi teoriile explicate in cele ce urmeaza, acceseaza  www.pariuripeinternet.ro. Urmarind meciuri live online, poti incerca aceasta strategie, alegand unul dintre site-urile caselor de pariuri existente.

optimizare seo blogger

Prin utilizarea sistemului 1-3-2-6, poti sa modifici pariurile de fiecare data si poti scoate portiuni din aceasta atunci cand vei castiga. Daca poti castiga de patru ori la rand consecutiv acest sistem,  profitul poate deveni urias . Daca se intampla sa pierzi un pariu, va trebui sa incepi totul de la capat, cu o unitate de pariu pana cand se obtine combinatia completa a sistemului de pariuri 1-3-2-6. Deci, ceea ce faci este, pur si simplu, cresterea pariurilor dupa o victorie si te intorci la miza initiala, daca ai pierdut. Sansele de a castiga pariurile sunt de aproape 50%, in timp ce cotele de lucru sunt de aproximativ 2.

Exemplu:

Sa presupunem ca incepi cu un pariu de 10 ron si cotele oferite sunt 2 pentru fiecare dintre pariurile tale. Daca vei castiga, vei plati in fiecare situatie dupa cum urmeaza.

Pariul 1 – 1 unitate – 10 ron – Castig = 20 ron ( un profit net de 10 ron)
Pariul 2 – 3 unitati – 30 ron – Castig = 60 ron ( un profit net de 40 ron)
Pariul 3 – 2 unitati – 20 ron – Castig = 40 ron ( un profit net de 60 ron)
Pariul 4 – 6 unitati – 60 ron – Castig = 120 ron ( un profit net de 120 ron)

Incepi cu un pariu de 10 ron, iar atunci cand vei castiga, vei adăuga alti 10 ron, impreuna cu castigul de 20 ron si castigi 60 ron. In timpul pariului iei cei 40ron si dacă vei castiga, adaugi 20 ron pentru a face pariul al patrulea. In cazul in care al patrulea pariu este castigat, vei obtine un profit net de 120 ron in contul tau. Cu toate acestea, daca pierzi oricare din aceste pariuri, va trebui sa începi totul din nou, de la prima unitate.

Acum, sa aruncam o privire asupra exemplului de mai sus, daca ar fi pierderi in oricare din cele patru pariuri. Pierderile ar fi calculate astfel:

Pariul 1 – 1 unitate – 10 ron – Pierderea = 10 ron
Pariul 2 – 3 unitati – 30 ron – Pierderea = 20 ron
Pariul 3 – 2 unitati – 20 ron – Profitul = 20 ron (Acest lucru se datoreaza faptului ca ai luat 40 ron)
Bet 4 – 6 unitati – 60 ron – Daca pierzi, pariul se intrerupe chiar daca luat 40 ron in pariul anterior.

Acesta este doar un exemplu pentru a arata modul in care o pierdere iti va afecta contul atunci cand se intampla cu oricare dintre aceste pariuri. Odata ce ai pierdut, incepe de la unitatea 1 din nou. Sistemul de pariuri 1-3-2-6 este destul de atractiv pentru ca risti doar 20 ron pentru a obtine un profit net de 120 ron.

Poti pierde de mai multe ori, dar o singura victorie in conformitate cu aceasta strategie va face cat pentru toate pierderile .


Alte stiri actuale :

1. Lecţie de business în sportul românesc
2. Cupa Toamnei la Şah, o competiţie de anvergură la Câmpulung Moldovenesc
3. Reghe da LOVITURA! Vrea un jucator care a explodat: i-a crescut COTA de 28 de ori!
4. Mutu e ISTORIE! El e noul lider al nationalei: “Mi-a placut atitudinea lui, golurile i-au dat incredere!” Marica, omul care duce Romania la CM!
5. Acesta este cel mai raspandit sport de masa in Romania: peste 30.000 de romani il practica in acest moment! “

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code