Strategia De Link Building – O Abordare Sigura

Strategia de link building – o abordare sigura

Share Button

Probabil ca a devenit destul de clar pana acum ca legaturile sunt importante, dar cum sa le obtineti? Pentru optimizare seo Cluj, accesati Smartseopack.com.

Link building-ul este un subiect urias, ce acopera multe aspecte in toate ghidurile de seo, dar voi sublinia mai jos cele mai importante elemente:

 • Publicati continut excelent pe site-ul dvs., care va atrage in mod natural legaturi
 • Puneti continutul dvs. in fata altor webmasteri / bloggeri care ar putea fi legati in mod potential de site-ul dvs. (Facebook si alte canale media sociale sunt instrumente de promovare excelente in acest scop)
 • Conectati-va la alte site-uri web si contactati-i pe webmasterii acestora, informandu-i ca ati adaugat un link catre site-urile lor web. Daca le place site-ul dvs., acestea pot returna favoarea – Acesta este de fapt unul din sfaturile oferite de Google intr-unul din ghidurile lor, asa cum este explicat aici.
 • Publicati continut pe alte site-uri web si adaugati linkuri care indreapta catre paginile dvs. (acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de postarea oaspetilor)
 • Asigurati conexiuni cu alti webmasteri pentru ca acestia sa afle despre site-ul dvs. (twitter si e-mail sunt instrumente excelente pentru a construit conexiuni cu alte persoane)
 • Incercati sa obtineti linkuri numai de pe site-uri de inalta calitate
 • Obtineti linkuri de pe site-uri legate de nisa si nu orice tip de site web
 • Construiti profilul dvs. de linkuri treptat (orice schimbari bruste la numarul de linkuri primite pot ridica unele semnale de avertizare in algoritmul de clasificare)
 • Asigurati-va ca intelegeti diferenta dintre linkuri “follow” si “nofollow”
 • Cititi liniile directoare Google privind crearea de legaturi
 • Modul in care abordati construirea de legaturi pentru site-urile noi este diferit de site-urile web mai vechi, astfel asigurati-va ca utilizati tehnicile corecte
 • Utilizati instrumente precum SEMRUSH pentru a analiza profilurile de legatura ale concurentilor dvs. si pentru a incerca sa invatati cat de mult puteti despre practicile lor de legatura
 • Verificati frecvent profilul de legatura si luati masuri, daca este necesar, pentru a va curata profilul de legaturi nedorite

 Greseli de construire a legaturilor:
·       Nu cumparati link-uri (evitati orice fel de pachete de link-uri)
·       Nu faceti nici o forma de construire de link-uri masive
·       Nu adaugati linkul dvs. pe site-uri Web de calitate scazuta
·       Legaturile de la comentarii sau forumuri pot face uneori mai mult rau decat bine (daca nu sunt originale si din surse de incredere)

Device-uri mobile.

Un numar semnificativ de cautari efectuate in fiecare zi sunt efectuate prin intermediul dispozitivelor mobile. Multe studii efectuate in ultimele 6 luni au identificat ca numarul de cautari care utilizeaza smartphone-uri este in continua crestere, mai ales atunci cand este vorba de achizitii online.

Sunt sigur ca daca analizati datele dvs., veti vedea un procent bun din vizitele zilnice provenite de pe telefonul mobil.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa intelegeti diferenta dintre un site web prietenos cu device-urile mobile si o aplicatie nativa Android, iPhone sau Windows Mobile. Dupa ce am discutat cu un numar de webmasteri, mi-am dat seama ca multi oameni nu reusesc cu strategia lor mobila, deoarece nu inteleg aceasta diferenta si pentru ca nu au realizat inca potentialul enorm al pietelor mobile.

Un site web prietenos pentru dispozitive mobile este optimizat pentru vizualizarea pe browserul mobil (Chrome pe Android si Safari pe iPhone).

Carturesti.ro

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code