Ponturi pentru prelungirea vietii bateriei iPhone-ului tau

Ponturi pentru prelungirea vietii bateriei iPhone-ului tauEste binecunoscut faptul ca pentru un smartphone bateria este extrem de importanta. Atunci cand intampinam probleme cu aceasta ar trebui sa ne gandim sa facem o inlocuire acumulator iPhone. O astfel de inlocuire acumulator iPhone poate fi realizata la un service gsm specializat precum www.servicegsm.ro.

Va vom prezenta in cele ce urmeaza cateva ponturi pe care le puteti folosi pentru a prelungi durata de viata a bateriei iPhone-ului dumneavoastra.

Oricine a folosit un iPhone pentru macar cateva zile a descoperit ca, in timp ce aceste telefoane sunt mult mai puternice si mai distractive decat orice alt tip de telefon mobil, aceasta distractie vine cu un pret: utilizarea bateriei. Orice utilizator mediu de iPhone isi va incarca bateria cel putin o data la doua zile.

Citeste mai mult

Cum prelungesti durata de viata a bateriei la telefonul mobil?

Cum prelungesti durata de viata a bateriei la telefonul mobil?Având în vedere gama variata de aplicatii și multi-funcționalitatea unui telefon mobil, nu e de mirare ca durata de viață a bateriei a fost întotdeauna o preocupare pentru dezvoltatori, producători și utilizatorii inșiși. În medie, cele mai multe baterii de smartphone-uri rezista între una și două zile pana  sunt complet epuizate, și au nevoie de o reîncărcare.

În timp ce așteptăm sa prinda din urmă nivelul de dezvoltare al hardware-ului, alternativa va fi cea de conservare a duratei de viață a bateriei. La fel ca nivelul nostru de energie,durata de viață a bateriei poate fi utilizata și gestionata în mod eficient, nelasand nimic sa se risipeasca. Fără un încărcător sau acumulator de rezervă, oriunde veti merge,va trebui sa va descurcati prin incercari de minimizare a consumului de energie.

Dar mai intai, sa vedem cum se formateaza  un acumulator nou. Bateriile noi ar trebui să fie încărcate complet inainte de prima utilizare pentru a obtine capacitatea maxima. Bateriile bazate pe nichel ar trebui incarcate timp de16 ore inițial, și supuse la  2-4 cicluri de încărcare/descarcare complete, în timp ce bateriile litiu-ion ar trebui incarcate aproximativ 5-6 ore. Ignora telefonul care vă spune că bateria este complet incarcata acest lucru fiind normal, dar nu corect în cazul în care bateria nu este formatata.

Citeste mai mult