Ce Sunt Displayurile De Telefon?

Ce sunt displayurile de telefon?

Acronimele de afisare a imaginilor pentru smartphone-uri pot fi putin coplesitoare, dar daca doriti sa stiti ce inseamna toate numerele si abrevierile asociate cu ecranele smartphone, puteti citi acest articol Doriti sa stiti ce este cel mai bun tip de…

Citeste mai mult

Care sunt avantajele unei case inteligente?

Care sunt avantajele unei case inteligente?Suntem inconjurati de functii smart prin dispozitivele pe care le utilizam zilnic, dar tehnologia moderna ne poate oferi o casa inteligenta.

Astfel, exista specialisti care ne pot instala sisteme inteligente, pentru a spori confortul si siguranta noastra. Cu o casa inteligenta, putem uita de efractii, incendii sau inundatii. Putem sa monitorizam casa de la distanta cu usurinta.

In functie de preferintele fiecarui client in parte, puteti instala sisteme care va permit controlarea centralei termice prin internet, precum este termostatul Salus IT500. Este extrem de avantajos sa puteti controla sistemul de incalzire si de apa calda menajera prin internet si din fericire pentru persoanele interesante, se poate realiza cu usurinta.

Citeste mai mult

Ce service sa alegi pentru inlocuirea bateriei unui iPhone?

Ce service sa alegi pentru inlocuirea bateriei unui iPhone?Cumpararea unui smartphone de top este o investitie serioasa, de aceea o inlocuire baterie iPhone trebuie sa fie facuta cu multa cumpatare si dupa o analiza serioasa a ofertelor de pe piata.

Servicegsm.ro este un loc pe care te poti baza si unde inlocuirea unei baterii iPhone te poate scuti de batai de cap ulterioare. Firma amintita executa operatiuni service gsm pentru toate modelele de iPhone. Firma executa  schimbare LCD display iPhone, inlocuire acumulatori iPhone, inlocuire display iPhone, inlocuire display iPad.

De asemenea, aici puteti beneficia de mai toata gama de reparatii la un iPhone cat si de accesorii. Firma activeaza in domeniul GSM de peste 10 ani, avand ca misiune oferirea celor mai de calitate produse, raportat la un pret cu mult sub nivelul pietei.

Citeste mai mult

Camere IP – posibilitati si utilizare

Camere IP - posibilitati si utilizare
Camerele IP sunt pe piata de foarte mult timp, s-au dezvoltat odata cu aparitia si evolutia internetului, insa multi oameni nu profita la maxim de capacitatile acestora. Exista o multime de tipuri de camere IP, fiecare cu caracteristici proprii, pentru orice buzunar, exista camere de exterior IP, camere de interior IP, de tip dome, box etc.

Camerele IP folosesc internetul pentru transmiterea imaginilor, in timp real, aceasta este caracteristica lor de baza, una cu avantaje mari. Vrei sa vezi ce se intampla in biroul tau cand lipsesti? Ce face bona cu copiii cand nu esti acasa? Acum poti, de pe laptop, de pe tableta sau de pe telefon, in timp real. Camerele de tip IP iti permit sa te conectezi la internet si sa vezi imaginile dorite oriunde ai fi in lume. Poti chiar sa monitorizezi mai multe camere sau DVR-uri in acelasi timp.

Citeste mai mult
  • 1
  • 2