Care sunt avantajele unei case inteligente?

Care sunt avantajele unei case inteligente?Suntem inconjurati de functii smart prin dispozitivele pe care le utilizam zilnic, dar tehnologia moderna ne poate oferi o casa inteligenta.

Astfel, exista specialisti care ne pot instala sisteme inteligente, pentru a spori confortul si siguranta noastra. Cu o casa inteligenta, putem uita de efractii, incendii sau inundatii. Putem sa monitorizam casa de la distanta cu usurinta.

In functie de preferintele fiecarui client in parte, puteti instala sisteme care va permit controlarea centralei termice prin internet, precum este termostatul Salus IT500. Este extrem de avantajos sa puteti controla sistemul de incalzire si de apa calda menajera prin internet si din fericire pentru persoanele interesante, se poate realiza cu usurinta.

Citeste mai mult

Ce service sa alegi pentru inlocuirea bateriei unui iPhone?

Ce service sa alegi pentru inlocuirea bateriei unui iPhone?Cumpararea unui smartphone de top este o investitie serioasa, de aceea o inlocuire baterie iPhone trebuie sa fie facuta cu multa cumpatare si dupa o analiza serioasa a ofertelor de pe piata.

Servicegsm.ro este un loc pe care te poti baza si unde inlocuirea unei baterii iPhone te poate scuti de batai de cap ulterioare. Firma amintita executa operatiuni service gsm pentru toate modelele de iPhone. Firma executa  schimbare LCD display iPhone, inlocuire acumulatori iPhone, inlocuire display iPhone, inlocuire display iPad.

De asemenea, aici puteti beneficia de mai toata gama de reparatii la un iPhone cat si de accesorii. Firma activeaza in domeniul GSM de peste 10 ani, avand ca misiune oferirea celor mai de calitate produse, raportat la un pret cu mult sub nivelul pietei.

Citeste mai mult

Camere IP – posibilitati si utilizare

Camere IP - posibilitati si utilizare
Camerele IP sunt pe piata de foarte mult timp, s-au dezvoltat odata cu aparitia si evolutia internetului, insa multi oameni nu profita la maxim de capacitatile acestora. Exista o multime de tipuri de camere IP, fiecare cu caracteristici proprii, pentru orice buzunar, exista camere de exterior IP, camere de interior IP, de tip dome, box etc.

Camerele IP folosesc internetul pentru transmiterea imaginilor, in timp real, aceasta este caracteristica lor de baza, una cu avantaje mari. Vrei sa vezi ce se intampla in biroul tau cand lipsesti? Ce face bona cu copiii cand nu esti acasa? Acum poti, de pe laptop, de pe tableta sau de pe telefon, in timp real. Camerele de tip IP iti permit sa te conectezi la internet si sa vezi imaginile dorite oriunde ai fi in lume. Poti chiar sa monitorizezi mai multe camere sau DVR-uri in acelasi timp.

Citeste mai mult

Utilizarea smartphone-ului in afaceri

Utilizarea smartphone-ului in afaceriIndiferent de natura unui produs, serviciu sau industrie, fiecare tip de business se bazeaza pe o strategie si pe o modalitate de management. Nu mai exista acea „reteta a succesului” in afaceri conform careia companiile reusesc sa-si imbunatateasca profitul.

In ziua de astazi, firmele sunt puse in miscare de noile tehnologii care apar pe piata si care pot schimba in mod radical productivitatea si profitabilitatea mediului business avut in administrare.

Aparitia telefonului, a liniei de asamblare, a internetului s-au numarat printre ele, iar acum sunt cautate noi tehnologii care sa revolutioneze lumea afacerilor, bazate pe ceea ce a oferit smartphone-un deja. De exemplu, un incarcator telefon portabil va reprezenta tot timpul o achizitie potrivita pentru un om de afaceri care trece de la o sedinta la ala si care are nevoie de un telefon perfect functional pe tot parcursul zilei.

Citeste mai mult

Cum prelungesti durata de viata a bateriei la telefonul mobil?

Cum prelungesti durata de viata a bateriei la telefonul mobil?Având în vedere gama variata de aplicatii și multi-funcționalitatea unui telefon mobil, nu e de mirare ca durata de viață a bateriei a fost întotdeauna o preocupare pentru dezvoltatori, producători și utilizatorii inșiși. În medie, cele mai multe baterii de smartphone-uri rezista între una și două zile pana  sunt complet epuizate, și au nevoie de o reîncărcare.

În timp ce așteptăm sa prinda din urmă nivelul de dezvoltare al hardware-ului, alternativa va fi cea de conservare a duratei de viață a bateriei. La fel ca nivelul nostru de energie,durata de viață a bateriei poate fi utilizata și gestionata în mod eficient, nelasand nimic sa se risipeasca. Fără un încărcător sau acumulator de rezervă, oriunde veti merge,va trebui sa va descurcati prin incercari de minimizare a consumului de energie.

Dar mai intai, sa vedem cum se formateaza  un acumulator nou. Bateriile noi ar trebui să fie încărcate complet inainte de prima utilizare pentru a obtine capacitatea maxima. Bateriile bazate pe nichel ar trebui incarcate timp de16 ore inițial, și supuse la  2-4 cicluri de încărcare/descarcare complete, în timp ce bateriile litiu-ion ar trebui incarcate aproximativ 5-6 ore. Ignora telefonul care vă spune că bateria este complet incarcata acest lucru fiind normal, dar nu corect în cazul în care bateria nu este formatata.

Citeste mai mult