Tu Ce Stii Despre Optimizarea SEO?

Tu ce stii despre optimizarea SEO?

optimizare seo blogger
Share Button

Prescurtarea SEO provine de la Search Engine Optimization, si reprezinta un proces de imbunatatire pentru calitatea sau volumul traficului unui site web prin folosirea motoarelor de cautare. Deci, SEO este o abreviere pentru optimizarea motoarelor de cautare.

Este cunoscut faptul ca un site va fi mult mai accesat de catre vizitatori daca acesta are o pozitie cat mai buna in paginile de rezultate oferite de catre motoarele de cautare.

Industria SEO poate sa aiba drept tinta mai multe categorii de cautare, si anume: cautare locala, cautare video, cautare de bloguri, cautare de imagini, cautare de carti, discutii, stiri, etc.

Optimizarea unui site pe motoarele de cautare se realizeaza prin prezenta site-ului in aceste tipuri de cautari.

Ei bine, ca o mica paranteza, trebuie mentionat faptul ca si la noi in tara se gasesc astfel de companii care presteaza servicii de optimizare SEO, insa cu siguranta daca vrei ca site-urile tale sa fie promovate de catre experti, atunci trebuie sa accesezi http://danbradu.com, si sa iei legatura cu specialistii de la aceasta companie, iar site-urile tale vor fi promovate si traficul pe site-urile tale va creste enorm de mult.

Ei bine, si acum sa revenim la notiunile despre SEO, care ca si strategie de marketing pe internet ia in considerare modul de functionare al motoarelor de cautare dar si tot ce cauta oamenii pe internet.

Detinatorilor de site-uri, SEO le ofera 4 beneficii de baza, si anume:
    indexarea paginilor;
    rankings, si anume o pozitionare cat mai buna a site-ului prin utilizarea de cuvinte cheie, care au scopul de a a aduce trafic;
    vizitatori;
    conversii.

Trebuie specificat faptul ca optimizarea unui site web in primul rand va implica editarea continutului dar si cea a codului si sursa paginii cu scopul de a le creste relevanta prin obtinerea unei densitati a cuvintelor sau expresiilor cheie.

Datorita faptului ca aceste tehnici SEO de multe ori implica modificarea codului sursa al site-ului, aceste tehnici se pot imbina cu diverse servicii de dezvoltare web design sau web.

Aceste tehnici SEO se pot imparti in doua mari categorii, si anume:
    tehnici recomandate de motoarele de cautare;
    tehnici care nu sunt recomandate de catre motoarele de cautare.

O tehnica recomandata de motoarele de cautare este White Hat SEO si consta in respectarea indrumarilor indicate de motoarele de cautare, iar principalul scop este obtinerea rezultatelor pe termen lung.

White Hat SEO in general face referire la crearea de continut si informatii pentru utilizatori, insa nu si pentru motoarele de cautare, insa totodata face accesibil continutul pentru motoarele de cautare.

O tehnica nerecomandata de catre motoarele de cautare este Black Hat SEO, metoda folosita de catre spammeri, si care implica: fermele de link-uri, folosirea in exces a cuvintelor cheie sau text ascuns.

Folosirea acestor tehnici Black Hat SEO poate sa duca la dezindezarea temporara sau definitiva a unui site.

Deci, cu siguranta in momentul in care apelezi la o astfel de companie pentru promovarea site-urilor tale, ar fi indicat sa te asiguri de dinainte ca respectiva companie utilizeaza metoda White Hat SEO, iar o astfel de companie care te poate ajuta foarte mult este cea amintita in acest articol.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code