Unelte esentiale pentru a deveni un bun designer de email

Share Button

Unelte esentiale pentru a deveni un bun designer de emailDoriti sa realizati un site personal sau un magazin online pe care sa va vindeti produsele lucrate manual si nu stiti de unde sa incepeti? Raspunsul este pe cat de simplu, pe atat de la indemana: IT Exclusiv. IT Exclusiv este una dintre cele mai bune companii de web design din Romania.

Este destul de greu sa devenim entuziasti atunci cand vine vorba de desing-ul de email. Cu toate acestea, email design-ul reprezinta o parte destul de importanta  a branding-ului si design-ului pentru un numar destul de mare de afaceri, freelanceri si, de ce nu, chiar designeri.

Email design-ul poate scoate in evidenta sau nu mesajele pe care le trimiteti potentialilor clienti sau consumatori. Fiecare email trebuie sa aiba un cadru puternic si un design incantator. Si poate fi mai usor sa creezi ceea ce crezi cu resursele si uneltele corecte.

Ce este acel ceva care face ca un design de email sa fie grozav?

Daca sunteti in cautarea unei formule magice pentru design-ul de email, n-o veti gasi aici. Si asta pentru simplul fapt ca nu exista asa ceva. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a ajuta la marirea impactului pe care design-ul email-ului dumneavoastra il poate avea asupra viitorilor clienti. Iata cateva dintre acestea:

– Pastrati-l simplu.
– Faceti-l sa fie impresionabil.
– Eliminati clopoteii si fluierele, incluzand, in schimb, multe link-uri care sa trimita inapoi la site.
– Aveti grija la imagini si fundaluri. Este important sa vedeti ca multe versiuni de browsere mobile sau programe si aplicatii de email nu sunt in stare sa redea imagini.
– Conectati email-ul la stilul si design-ul brandului pe care il oferiti.
– Tineti totul intr-un format pe o singura coloana. In cazul in care sunteti obisnuiti sa proiectati site-uri, ganiditi-va la el ca la o singura pagina de site.
– Informatiile relevante ar trebui sa fie deasupra scroll-ului.
– Folositi, mai degraba HTML pentru email-uri si nu imagini. Acest lucru va imbunatati timpul de incarcare si utilizarea completa a email-ului.
– Testati-l inainte de a trimite mesaje pe o varietate de dispozitive, pentru a va asigura ca intregul continut si design arata asa cum va doriti.

Unelte esentiale pentru design-ul de email

De la programe de design si trimitere de emailuri la unelte care va ajuta sa codati si testati emailurile inainte de trimitere, exista o multime de articole care fac din proiectarea emailurilor o treaba si mai usoara. Pentru un designer de email incepator este destul de greu sa isi dea seama de ce unelte are nevoie si in ce anume merita sa investeasca.

Prin urmare, putem usura munca de documentare prin prezentarea celor mai bune produse de acest tip. Asadar, cele mai bune editoare de cod sunt Sublime Text si Atom, printre cele mai bune browsere se numara Google Chrome, urmat indeaproape de Firefox, iar in ceea ce priveste uneltele de testare, cele mai bune au fost declarate Litmus si Acid.

Pentru mai multe detalii cu privire la realizarea de site-uri web, magazine online sau obtinerea diferitelor servicii de web design, nu ezitati sa accesati www.itexclusiv.ro.

optimizare seo blogger

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code