Cum au ajuns unele banci camatari legali

Cum au ajuns unele banci camatari legaliN-am cum sa nu va povestesc ce-am patit de curand. Recunosc  , vreau sa ma razbun dar dupa ce veti afla povestea mea , imi veti da dreptate. Acum cativa ani m-am angajat intr-o firma de distributie de materiale de constructii. Pentru primirea salariului am primit un card de la BRD , fara sa semnez eu vreun contract cu banca , acest lucru facandu-l un reprezentant al firmai angajatoare.

Cat am lucrat efectiv la firma respectiva n-am sesizat valoarea comisioanelor aplicate de BRD.  Abia dupa ce am plecat de la firma respectiva am realizat ca BRD isi comisioneaza clientii pe principiul unui ”aparat de muls vaci” . Pe romaneste , principiul unui aparat de muls bani de la fraieri.

Apropo de acest aparat de muls vaci , daca va intereseaza asa ceva , va recomand  cu caldura site-ul  http://www.mulgatoare-vaci.blogspot.com  . Dar sa revenim la oile noastre , cum va spuneam dupa doi ani  de munca la firma de distributie cu pricina am gasit un loc de munca mai bun  si am plecat.

Citeste mai mult