Vrei sa devii din chirias proprietar cu acte in regula ?

Share Button

Vrei sa devii din chirias proprietar cu acte in regula  ?  GalaxyImob iti propune cele mai bune solutii imobiliare la standarde internationale ,  vanzari si inchirieri apartamente , case , vile , terenuri , spatii comerciale etc. la cele mai bune preturi de pe piata romaneasca .

GalaxyImob , o companie cu capital 100% romanesc , este unul dintre cei mai importanti jucatori pe de pe piata imobiliara din tara noastra . Pe sectiunea agentii imobiliare , GalaxyImob este lider incontestabil de piata cu peste 80.000 de vizitatori unici pe luna .

Te-ai saturat sa platesti chirie ? Este timpul sa te gandesti la achizitia unei locuinte . Din ce in ce mai multi romani , proprietari ai mai multor locuinte , prefera sa faca tranzactii direct cu clientii .

Acestia accepta un avans cuprins intre 10.000 si 20.000 de euro iar restul sumei urmeaza sa fie achitat in rate pe o perioada de pana la 10 ani. Astfel , nu mai este necesara interventia bancilor .Atat proprietarii cat si clientii sunt foarte multumiti de aceasta metoda .

Cu toate ca trebuie sa plateasca un pret mai mare , clientii par sa fie foarte incantati sa faca afaceri direct cu proprietarii , evitand astfel sa mai plateasca dobanzi si comisioane ascunse la banci . Notarii sustin ca aceste contracte sunt perfect legale , ba mai mult , se lauda ca incheie foarte multe astfel de contracte lunar .

Cum functioneaza mai exact acesta metoda ? Ei bine , sa luam exemplul unui apartament de 60.000 de euro . Daca platesti un avans de 10.000 de euro poti sa te muti imediat iar restul de bani il platesti in rate , la intelegere cu proprietarul .

Contractul care sta la baza acestei intelegeri este un contract clasic de vanzare-cumparare in care sunt mentionate atat avansul achitat cat si numarul ratelor care urmeaza sa fie platite . Titlul de proprietate poate fii dobandit atat la momentul achitarii avansului cat si in momentul finalizarii platii ratelor , in functie de cum decid partile implicate.

Foarte multi proprietari doresc sa vanda cat mai repede , asta insemnand in cel mult 6 luni de la postarea anuntului , astfel ca accepta un sistem de plata in rate direct de la client .

optimizare seo blogger

In prima jumatate a anului 2014 s-a inregistrat o crestere de 8% a numarului de tranzactii imobiliare . O crestere importanta fata de cifrele inregistrate in perioada similara a anului precedent  . Aceste date au fost furnizate de Agentia Nationala de Cadastru . Cele mai bine vandute locuinte sunt apartamentele cu doua si trei camere .

Potrivit Eurobank Property Services , in al doilea trimestru al anului 2014 pretul locuintelor a scazut , la nivel national , cu 2% fata de perioada similara a lui 2013 .

In primul trimestru din 2014 valoarea totala a tranzactiilor imobiliare incheiate in tara noastra a inregistrat o crestere spectaculoasa , ajungandu-se la peste 300 de milioane de euro , depasind  suma totala inregistrata in anul 2013 . Astfel , tara noastra se situeaza pe pozitia 3 in Europa Centrala si de Est in topul veniturilor din imobiliare in perioada analizata  . Primele doua pozitii fiind ocupate de Polonia si Rusia .

Pretul mediu al unui apartament in luna iulie 2014 a fost de 906 euro/m², un pret cu 56% mai mic decat cel practicat in urma cu 6 ani . In 2008 , pretul unui m² construit era in medie 2.058 de euro .

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code