Alegerea scorului corect la tenis

Share Button

Alegerea scorului corect la tenis Sportul care ia avant in pariuri (avant ce este sustinut de multele case de pariuri online) este tenisul, cu o mare varietate de posibilitati de pariere, de la scor corect, la cine va castiga prima serva, primul set, jucatorul cu cei mai multi asi, si lista poate continua.

Din punctul meu de vedere parierea pe meciurile de tenis este mai usoara deoarece sunt implicati mai putini factori decat in celelalte sporturi.

In primul rand exista doar doua mari posibilitati de a se termina meciul, 1 sau 2, iar spre deosebire de fotbal unde exista metoda handicapului in tenis nu exista asa ceva ( uneori echipele nu sunt interesate sa faca scor ci doar sa-si asigure punctele). Un alt motiv este cel legat de jucatori, acestia doresc sa termine meciul cat mai repede si sa se odihneasca – tu ca parior depinzand astfel doar de un singur om, nu de o intreaga echipa, si in plus se recomanda parierea in cadrul marelor turnee – turnee cu miza mare pe care jucatorii vor sa le castige (avand atat profit profesional cat si material).

Din acest motiv au aparut multi pariori interesati de tenis, iar acele case de pariuri online care au vazut oportunitatea au acum multi clienti.

Cea mai buna metoda de pariere din tenis este pe scor corect, 2-0 sau 3-0 (depinde de importanta turneului). Ca in marea majoritate a pariurilor e bine sa asculti si parerea bookmakerilor, in special in privinta favoritilor, si bineinteles acest lucru se poate verifica foarte usor analizand cotele.

Primul pas este alegerea unui favorit si parierea pe acesta. De cele mai multe ori acesta are o cota cuprinsa intre 1.2 si 1.5 ( dar cota nu este singurul factor in alegerea unui favorit ), de aceea selectarea mai multor indicatori specifici este sugerata ( de la tipul de teren, palmares, rezultate recente, vremea si altele ).

Poate cel mai important factor este tipul de teren – zgura, iarba sau suprafata dura – acesta influentand masiv performanta jucatorului (au existat cazuri de mari jucatori pe zgura dar care nu aveau rezultate foarte convingatoare pe iarba si vice-versa).

Pasul trei este legat de eliminarea jocurilor mai riscante, dupa ce am parcursul primii doi pasi va rezulta o lista de optiuni insa din aceasta va trebui sa scoatem meciurile care ne pun biletul in pericol. De altfel acesta este pasul pe care multi pariori nu il fac ( si nu vorbim aici doar de pariorii pe tenis ) rezultand astfel esecuri pe banda rulanta. In primul rand trebuie eliminati jucatorii cu performante slabe pe tipul de suprafata pe care turneul se va desfasura, se verifica indicatorul victorii / infrangeri pe acea suprafata, forma curenta ( v / i in ultimele luni / turnee ).

Urmeaza apoi sa se stabileasca daca jucatorul este un ,,luptator’’ – numarul de mingi returnate, numarul de asi, viteza la serva, si multe alte procentaje. Ramane sa-ti manageriezi bine banii din cont, si sa fii atent la modificarea cotelor din timpul meciului ( de altfel se recomanda pariurile live, pe siteuri ca www.casedepariuri.net unde gasiti cote live, pareri, opinii, si multe alte astfel de strategii).

Citeste maimulte despre pariurile pe tenis:

optimizare seo blogger

1. Tipuri de pariuri pe tenis – Ghidul incepatorului!
2. Cum sa pariez eficient pe meciurile de tenis ?
3. Casele de pariuri, lovite de blaturile din tenis
4. Istoria tenisului

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code