Avantajele calculatoarelor refurbished

optimizare seo blogger
Share Button

Avantajele calculatoarelor refurbished
Produsele refurbished sunt preferate de foarte multi utilizatori de tehnologie datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le aduc. Un laptop refurbished, de exemplu, va fi mereu mai ieftin decat unul nou si va oferi aceeasi performanta celui care il utilizeaza.

Unii utilizatori, totusi, nu cunosc toate informatiile necesare despre produsele refurbished si le asociaza cu ceva negativ, in special cu defecte majore care ii pot impiedica sa se bucure din plin de tehnologia cumparata la un pret mai mic decat in cazul produselor noi de pe piata. Totusi, ei nu stiu ca un calculator refuisrbished este chiar mai bun decat unul nou, in unele cazuri, si ca el nu este deloc uzat.

Daca unele produse returnate de clienti au defecte de fabricatie, ele sunt remediate de producator si puse in vanzare. Calitatea nu scade deloc, insa pretul e redus destul de mult, astfel incat noii clienti sa fie atrasi de aceste produse. Niciun producator nu isi poate permite sa primeasca un produs de mai multe ori si face tot posibilul sa il vanda intr-o stare cat mai buna.

Multi clienti se bucura mult cand vad reduceri de 20% sau chiar 30% la unele produse refurbished scoase la vanzare. Ele beneficiaza de garantie in orice conditii si poti fi sigur ca nu vei avea probleme suplimentare in ceea ce priveste repararea eventualelor defectiuni aparute la produsele refurbished pe care le cumperi.

Exista si calculatoare care sunt configurate de utilizatori inca de la producator, insa ei se rezgandesc. In aceste cazuri, modelele respective nici nu parasesc fabrica, insa apoi sunt vandute pe piata la un pret mai mic decat ar fi trebuit. Producatororii au si magazine de tip outlet in care comercializeaza produsele nevandute in alte magazine.

Exista si produse care au fost expuse la raft pentru o perioada mai lunga de timp sau testate in magazinele de prezentare de catre clientii care au vrut sa le vada performantele. In astfel de cazuri aveam de-a face tot cu produse refurbished pentru care se aplica o reducere suplimentara de care ar fi bine sa profiti si tu.

Nu trebuie sa te feresti de produsele returnate de alti cumparatori, produse a caror cutie a fost deschisa, insa ele au fost returnate ulterior. Este posibil ca cineva sa se fi razgandit si sa nu fi cumparat produsul comandat. E bine, insa, sa verifici daca acel produs este nou sau refurbished, acest lucru depinzand si de modul in care el a fost returnat.

Carturesti.ro

E posibil ca o comanda sa fie anulata, iar produsul sa nu plece de la producator niciodata. In acest caz, practic, ceea ce vrei sa cumperi nu a fost utilizat de nimeni si poti avea incredere in calitatea lui. Trebuie sa fii atent si la perioada de garantie asigurata de producatori pentru aceste modele de calculatoare refurbished. Ea trebuie sa fie destul de mare (12 luni) pentru a-ti da increderea ca acestea au fost reparate in mod corespunzator. Doar astfel te vei asigura ca faci o afacere foarte buna pentru buzunarul tau.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code