Care sunt avantajele unei case inteligente?

optimizare seo blogger
Share Button

Care sunt avantajele unei case inteligente?Suntem inconjurati de functii smart prin dispozitivele pe care le utilizam zilnic, dar tehnologia moderna ne poate oferi o casa inteligenta.

Astfel, exista specialisti care ne pot instala sisteme inteligente, pentru a spori confortul si siguranta noastra. Cu o casa inteligenta, putem uita de efractii, incendii sau inundatii. Putem sa monitorizam casa de la distanta cu usurinta.

In functie de preferintele fiecarui client in parte, puteti instala sisteme care va permit controlarea centralei termice prin internet, precum este termostatul Salus IT500. Este extrem de avantajos sa puteti controla sistemul de incalzire si de apa calda menajera prin internet si din fericire pentru persoanele interesante, se poate realiza cu usurinta.

Teama cu privire la ce se poate intampla in propria locuinta atunci cand suntem departe de casa nu va mai exista, deoarece o casa inteligenta va permite sa urmariti live tot ce se intampla in casa dumneavoastra, cat si in gradina sau garaj. Va puteti personaliza casa pentru a economisi energie, a va oferi protectie impotriva efractiilor, a incendiilor si a inundatiilor, cat si pentru a mentine in valori optime temperatura, umiditatea si lumina.

Daca economisiti energie, veti reusi sa prelungiti durata de viata a produselor electrocasnice pe care le utilizati. Confortul sporit este cel mai important avantaj al unei case inteligente. Veti putea controla de la distanta de pe un smartphone sau de pe o tableta tot ceea ce va doriti.

Nu va conta ca va aflati pe propria canapea sau la o distanta de kilometri de casa, deoarece veti putea realiza numeroase operatii, pentru a creste confortul si siguranta dumneavoastra.

Dumneavoastra stabiliti ce doriti sa faca o casa inteligenta, prin stabilirea unor scenarii. Astfel, puteti stabili ca atunci cand ajungeti acasa de la serviciu sa puteti deschide portile curtii sau usile garajului printr-o simpla activare de pe telefon.

De asemenea, veti putea activa sistemul de iluminat, veti putea porni incalzirea casei la un nivel pe care l-ati stabilit anterior si veti putea porni sistemul audio. Este posibil chiar si sa stabiliti coborarea jaluzelelor si iluminarea locuintei pe zone, in functie de preferintele dumneavoastra.

Chiar daca nu este nimeni acasa atunci cand va intoarceti de la serviciu sau dintr-o calatorie, va fi ca si cum cineva va pregateste toate conditiile dorite, pentru a beneficia de confortul dorit, imediat ce ati pasit pe usa de la intrare. Nu este nevoie sa angajati un om sau sa aveti o ruda care sa locuiasca cu dumneavoastra, deoarece o casa inteligenta va putea face tot ceea ce va doriti, prin scenariile pe care le stabiliti.

Este extrem de important sa aveti certitudinea ca locuinta dumneavoastra este in asiguranta atunci cand nu sunteti acasa. Cu un sistem inteligent nu aveti de ce sa va ingrijorati, deoarece locuinta dumneavoastra va fi in siguranta si nu veti mai fi nevoiti sa faceti drumuri inutile pentru a verifica daca ati lasat cainele inchis in casa sau pentru a va asigura ca ati inchis usa de la intrare. Toate acestea pot fi verificate cu usurinta prin utilizarea unei tablete sau a unui smartphone. Este usor si eficient!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code