Seo

Ce este SEO si cum trebuie privit?

Carturesti.ro
Share Button

SEO este acronimul pentru Search Engine Optimization. Este practica optimizarii site-urilor web pentru a le face sa ajunga la o pozitie inalta in rezultatele cautarii Google – sau ale unui alt motor de cautare. SEO se concentreaza pe clasamentele rezultatelor de cautare organice (neplatite). In acest post, voi raspunde la intrebarea “Ce este SEO?” Si voi explica modul in care vom efectua SEO la Yoast. Acest articol provine de la www.smartseopack.com.

Algoritmul Google

Pentru a face ca paginile web sa apara in pozitii inalte in rezultatele cautarii, SEO incearca sa structureze un site conform algoritmului Google. Desi algoritmul Google ramane secret, din peste un deceniu de experienta in SEO a rezultat o idee destul de buna despre factorii importanti.

In opinia noastra, factorii din algoritmul Google pot fi impartiti in doua categorii, care determina clasamentul site-ului vostru impreuna.

optimizare seo blogger

Factorii SEO pe pagina sunt toate lucrurile pe care le puteti influenta pe site-ul vostru propriu. Toate tipurile de aspecte tehnice ale site-ului vostru sunt importante pentru sansele site-ului  de a se clasifica in motoarele de cautare. WordPress este de fapt o platforma destul de prietenoasa cu SEO. Combinate cu plugin-ul nostru Yoast SEO, cele mai multe provocari tehnice sunt acoperite.

Structura site-ului vostru web, viteza site-ului vostru si continutul site-ului  sunt alti factori importanti pe pagina SEO.

Pe langa factorii SEO de pe pagina, exista factori SEO off-page. Acesti factori SEO off-page sunt un pic mai greu de influentat, totusi. Cel mai important factor de off-page sunt legaturile catre site-ul dvs. Cu cat mai multe site-uri (relevante) se leaga de site-ul dvs. web, cu atat va fi mai buna clasarea in Google.

Un alt factor aflat in afara paginii este competitia sau nisa site-ului vostru specific. In unele nise, este mult mai greu de clasat decat in ​​alte nise. Prin urmare, competitivitatea pietei  are o mare influenta asupra sanselor de a va clasa pe fiecare pagina.

La Yoast, credem in ceea ce numim SEO holistic. SEO nu ar trebui sa fie niciodata un truc. Ar trebui sa fie o strategie durabila pe termen lung. Folosirea de trucuri pentru a ne incadra in algoritmul Google functioneaza numai pe termen scurt. Misiunea Google este de a organiza informatiile lumii si de a le face accesibile si utile universal. Google doreste sa le arate utilizatorilor cel mai bun rezultat pentru un anumit cuvant cheie. Daca doriti sa va pozitionati pentru acel cuvant cheie, trebuie doar sa incercati sa fiti cel mai bun rezultat.

A fi cel mai bun rezultat inseamna concentrarea pe excelenta tehnica, experienta extraordinara a utilizatorilor, securitatea site-ului fara cusur si continutul foarte minunat. Ar trebui sa va concentrati pe toate aspectele legate de optimizarea site-ului pentru a reprezenta cel mai bun rezultat. Asta este ceea ce strategia noastra SEO trebuie sa vizeze!

Daca vreti sa fiti mereu pozitionati in top trebuie in primul rand sa fiti dinamici si sa modificati totul, de la design si pana la continutul articolelor, pentru ca si algoritmii de indexare se schimba in permanenta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code