Ce Este Si Unde Se Aplica Micropigmentarea?

Ce este si unde se aplica micropigmentarea?

Share Button

Micropigmentarea, denumita si machiaj semipermanent sau pigmentare dermica, este un proces prin care pigmentii anorganici complet naturali sunt implantati sub epiderma (stratul superior al pielii), in stratul dermic (cel de-al doilea strat de piele), prin micro-insertia acului. Aceasta tehnica a fost dezvoltata medical si a fost special conceputa pentru o aplicatie semipermanenta sigura.

Cosmetica permanenta este o alternativa naturala de siguranta si naturala la cheltuielile si rutina zilnica a aplicarii machiajului la trezire dimineata, si de multe ori pe parcursul zilei. Este o tehnica de ultima generatie de aplicare a machiajului de lunga durata prin micropigmentare intradermica. Aplicata corect de catre un medic, o asistenta sau un tehnician cu experienta, micropigmentarea va avea un aspect mai natural si realist in comparatie cu produsele cosmetice conventionale.

Persoanele care isi doresc, au acum posibilitatea de a accesa https://www.elizanaeacademy.ro, pentru a se inscrie la cursuri de micropigmentare, acolo unde vor invata micropigmentarea sprancenelor, micropigmentarea pleoapelor. Discutam despre cursuri acreditate de micropigmentare, cu practica individuala sau cu practica in grup.

De ce Micropigmentarea este cunoscuta si sub denumirea de tatuaje cosmetice?

Carturesti.ro

Majoritatea oamenilor se refera la micropigmentare ca la tatuaje cosmetice, ceea ce este corect. Procesul este similar cu tatuarea, deoarece pigmentul este implantat in piele, dar rezultatul estetic ar putea fi cu totul altul. Micropigmentarea nu poate fi facuta cu pigmenti tatuali pe baza de metal, pentru ca ar rezulta in toxicitate, migratia pigmentului intre straturile pielii, lasand pete intunecate sau chiar petele.

Masinile de tatuat nu sunt potrivite pentru a face o munca delicata de machiaj permanent: masinile / acele de tatuaj cu bobina ating un strat mai profund, ceea ce duce la rezultate sub forma de rece (ex: sprancene si eyeliners albastru / gri, captuseala pentru buze). Tehnicile de tatuaj nu pot oferi efecte naturale, cum ar fi parul dupa par, sprancene multidimensionale si corectii ale buzelor.

Micropigmentarea se face in 2 sau chiar 3 sedinte. Initial, o schita se face cu machiaj regulat, odata ce forma si culoarea vor fi definite, iar clientul va avea o idee stransa despre aspectul final. Refacerea se face la 45 de zile de la primul tratament pentru a spori culoarea si a da un finisaj perfect.

Uneori, este necesara o a doua retusare atunci cand clientul isi doreste farduri de pleoape indraznete sau sprancene mai intunecate. Procedurile de micropigmentare sunt mult mai tolerabile decat tatuajele obisnuite ale corpului. La micropigmentare, crema anestezica amortitoare este aplicata generos cu 30 de minute inainte de procedura si este reaplicata de cateva ori in timpul procedurii pentru a evita orice durere inconfortabila.

Proceduri de micropigmentare:

Sprancenele

Sprancenele prea usoare, rare sau inexistente, pot fi imbunatatite frumos prin micropigmentare. Sprancenele sunt importante, acestea iti incadreaza ochii si ii confera chipului expresie, iar cand sprancenele sunt mai pline si extinse, obtii un aspect mai tineresc. Puteti merge la inot, sa jucati tenis sau sa va stergeti fata fara a va teme sa va pierdeti sprancenele. De asemenea, procedura este excelenta pentru victimele alopeciei si cancerului.

Tus de ochi

Un aspect natural, care imita mii de gene subtiri si minuscule cu implantarea de pigmenti in linia genelor numite Lash Enhancement este populara atat pentru clientii barbati, cat si pentru femei. Culoare suplimentara poate fi adaugata pentru eyeliner moale natural sau un aspect indraznet dramatic aripa fluture colorat.

Lip Liner sau 3D Full Bips

Culoarea permanenta a buzelor poate fi naturala si frumoasa in acelasi timp. Poate parea sa imbunatateasca sau sa modifice dimensiunea si forma adaugand si o culoare destul de buna pe buze. Aceasta procedura ajuta la prevenirea aspectului sangerarii rujului si la adaugarea de putina culoare.

De asemenea, poate corecta buzele in forma asimetrica, cicatricile. Pacientii care sunt predispusi la reactii herpetice trebuie sa ia medicamente anti-herpetice cu 5-7 zile inainte de procedura pentru a preveni ranile.

Micropigmentarea scalpului sau tricopigmentarea

Micropigmentarea scalpului este o tehnica noua si inovatoare, care ofera o optiune alternativa de styling pentru barbatii care nu doresc sau nu sunt candidati la chirurgia transplantului de par. Micropigmentarea poate fi folosita pentru o varietate de afectiuni ale scalpului, incluzand chelie de model masculin genetic (MPB), alopecii cicatriceale (alopecia areata, alopecia totalis) si proceduri neurochirurgicale de cicatrizare.

Ingrijirea corespunzatoare este esentiala pentru a obtine rezultate bune dupa procedura de machiaj permanenta. Cand s-a vindecat in mod corespunzator, nevoia dvs. de redactari sau corectii viitoare este redusa semnificativ. Atunci cand machiajul permanent nu este pastrat curat si hidratat, exista riscul de spalare, pierdere totala a pigmentului sau chiar o infectie urata.

optimizare seo blogger

Pastrati-va permanent machiajul protejat cu protectie solara si evitati cremele anti-imbatranire aproape de zona pigmentata. Cele mai multe dintre ele au acizi AHA si va vor face ca culoarea sa dispara mai repede. Retineti aceste sfaturi si bucurati-va de micropigmentare, care in mod evident va va imbunatati aspectul fizic si imaginea.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code