Rafturi

Ce este un raft Drive-In / Drive-Thru?

optimizare seo blogger
Share Button

In cadrul unui depozit, pot fi intalnite diferite tipuri de rafturi. Antreprenorii pot alege de la StoreExpert.ro rafturi, diferite tipuri de rafturi metalice, pentru a-so depozita produsele.

Exista depozite care au nevoie de rafturi mai putin intalnite, cum ar fi rafturile drive-in/drive-thru, despre care vom discuta in urmatoarele randuri. Vom vedea ce sunt aceste rafturi si de ce sunt ele utile, ce avantaje ofera acestea, plus multe alte lucruri interesante.

Sistemele de rafturi de intrare / actionare prin palet ofera o stocare rentabila si de densitate ridicata.

Sistemele de conectare / actionare prin rafturi au criterii specifice de proiectare care trebuie luate in considerare inainte de a decide daca acest sistem este cel mai bun pentru depozitarea depozitului.

Ce este un raft Drive-In / Drive-Thru

Suporturile de antrenare si de actionare sunt utilizate cu stivuitoare si mufe pentru paleti. Ambele sisteme permit ridicarea camioanelor de pe ambele parti pentru a accesa paletii.

Sarcinile sunt suportate de sinele care sunt atasate de cadre verticale. Camioane de ridicare pot fi conduse prin verticale pentru a accesa paletii.

Rulajul de antrenare ofera depozitare stransa a cutiilor, o zona ampla de culoar si permite stivuitorului sa intre pe culoar dintr-o parte. Adesea, cutiile sunt stivuite pe un perete si inventarul este luat dintr-un capat.

Rack-urile drive-in folosesc metoda LIFO pentru selectarea inventarului – ultimul intrat primul iesit. In mod similar, actionarea prin intermediul raftului ofera o capacitate buna de stocare, dar permite accesul de la ambele capete.

Foloseste metoda FIFO de regasire – prima intrare, prima iesire. Rack-urile de actionare sunt ideale pentru produsele cu date sau timp sensibile. Atat rafturile de intrare, cat si cele de actionare prin intermediul sistemului utilizeaza eficient spatiul de depozitare.

In mod similar, actionarea prin intermediul raftului ofera o capacitate buna de stocare, dar permite accesul de la ambele capete. Foloseste metoda FIFO de regasire – prima intrare, prima iesire.

Rack-urile de actionare sunt ideale pentru produsele cu date sau timp sensibile. Atat rafturile de intrare, cat si cele de actionare prin intermediul sistemului utilizeaza eficient spatiul de depozitare.

Avantajele rafturilor Drive-In / Drive-Thru

Necesitand mai putine culoare si asigurand o utilizare mai buna a cuburilor decat rafturile selective, un drive-in / drive-through the rack va ofera mai multa densitate de stocare decat rafturile selective. Avantajele sistemului de actionare / actionare prin intermediul sistemelor de rafturi cu paleti includ:

  • Distanta pentru camioane elevatoare care va permit sa va deplasati in sistemul de rafturi;
  • Mai multe optiuni de configurare, inclusiv LIFO / FIFO (ultima intrare, prima iesire / prima intrare, prima iesire);
  • Reducerea spatiului de depozit necesar, reduce costurile si retine mai multe incarcaturi datorita densitatii crescute de depozitare;
  • Volum ridicat, SKU redus pentru stocarea unor cantitati mari de produse similare;
  • Un control mai bun asupra intrarii si iesirii;
  • Densitate sporita, spre deosebire de selectivitatea unui sistem selectiv de paleti;
  • mare varietate de inaltimi si adancimi pentru a satisface orice cerinta de depozitare.

Cand aveti nevoie de rafturi Drive-In / Drive-Thru

Un sistem de crestere a paletelor de intrare / actionare prin palet este cel mai bun pentru stocarea unor cantitati mari de relativ putine tipuri de produse. Ofera o solutie de stocare de inalta densitate pentru produse de rotatie omogene, cu densitate mica, stocate pe un numar mare de paleti.

Acest sistem de rafturi pentru paleti reduce necesarul general de filme patrate cu 35% sau mai mult, comparativ cu o configuratie standard a rackului selectiv.

Foarte personalizabil, acest sistem poate fi adaptat fie la un prim sistem de intrare, de prima iesire, fie de un ultim sistem de intrare, de prima iesire.

Consideratii ale raftului Drive-In / Drive-Thru Rack

Proiectarea rack-ului de antrenare / actionare prin intermediul paletelor necesita o intelegere aprofundata a produselor care trebuie depozitate si a ciclului lor de viata. Acest lucru asigura ca acestea vor fi utilizate in mod obisnuit in ordinea corecta pentru a preveni expirarea si obsolescenta.

In plus, sistemele de rafturi de intrare / actionare prin intermediul paletilor au nevoie de o cunoastere detaliata a capacitatii de incarcare a rafturilor, a stivuitoarelor si a altor echipamente de manipulare a materialelor.

Mareste-ti spatiul depozitului

Sistemele de stocare a paletilor de inalta densitate de tip „Drive-in / Drive-through” sunt ideale pentru depozitele care transporta cantitati mari de mai putine produse.

De asemenea, sunt bune pentru articolele care, de obicei, nu sunt sensibile la timp. Va pot maximiza spatiul de stocare pentru a stoca inventarul oriunde de la doi pana la zece paleti adanc.

Carturesti.ro

Sistemele de stocare a paletelor drive-in / drive-through prin reducerea cantitatii de culoare de acces, ceea ce inseamna ca puteti creste capacitatea de stocare a depozitului.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code