Ce Poti Face Cu Un Ecran Spart De IPhone 6?

Ce poti face cu un ecran spart de iPhone 6?

Share Button

iPhone 6s este construit in intregime din metal si sticla, dar mai mult sticla. Asa ca este foarte probabil ca atunci cand il scapi din mana, ecranul sa se sparga si sa nu mai poti folosi telefonul sau o mare parte dintre functiile acestuia.

Poti evita asta, utilizand o carcasa cu un grad de protectie foarte mare, dar majoritatea utilizatorilor nu cumpara asa ceva. Pentru inlocuire geam iPhone, intra pe ServiceGsm.ro.

Tinand cont si de faptul ca telefonul tau poate nu mai este in garantie, ce este de facut? In acest articol vom incerca sa-ti prezentam cateva optiuni viabile, despre ce poti face cu ecranul unui iPhone 6, daca s-a spart si telefonul nu mai este in garantie.

Stabileste o inlocuire pe site-ul oficial Apple.

Sa-ti schimbi ecranul direct la producator, adica la Apple, nu mai este asa de scump ca inainte. De fapt, este surprinzator de usor si de ieftin in ultima perioada, in functie si de modelul de smartphone pe care il ai.

Bineinteles ca schimbarea unui display de iPhone 7 te va costa mult mai mult decat schimbarea unuia de iPhone 5 sau 6. Daca telefonul tau este inca in garantie, schimbarea display-ului poate fi efectuata gratuit, in functie de gradul de afectare al ecranului.

Pentru un ecran de iPhone 6s de exemplu, trebuie sa platesti la Apple aproximativ 129 de dolari (plus taxe) si 149 de dolari (plus taxe), pentru un ecran de iPhone 6s Plus. Daca nu te poti duce personal la un Apple Store, poti trimite telefonul prin posta sau prin curierat, la service-ul Apple.

Daca ti-ai cumparat un abonament la AppleCare (programul de service oficial Apple), care costa 99 de dolari pe o perioada de 2 ani, va trebui sa platesti doar 99 de dolari pentru inlocuirea ecranului unui iPhone 6s sau 6s Plus.

Carturesti.ro

Trebuie sa tii totusi cont de faptul ca acest program nu va permite decat inlocuirea a 2 ecrane lovite accidental, daca se intampla sa-ti strici telefonul (ecranul) de mai multe ori, va trebui sa platesti mai mult pentru inlocuire.

Daca telefonul tau se afla inca in garantie iar spartura ecranului nu este de fapt decat o mica crapatura (o linie pe ecran), Apple iti poate inlocui ecranul complet gratuit, deoarece se considera ca acest tip de crapaturi pot aparea si de la sine, utilizatorul nefiind de vina cu nimic pentru producerea lor.

Pentru a afla unde te incadrezi, verifica bine documentele de garantie, de pe site-ul oficial Apple. Reparatiile la Apple au devenit mai ieftine in ultimul timp si vei avea avantajul ca alegand service-ul oficial Apple, nu vei pierde garantia, in cazul in care o mai ai. In plus, cei de la Apple iti vor extinde garantia telefonului cu 90 de zile, de la data in care telefonul a fost reparat in service-ul lor.

De asemenea, inlocuirea unui astfel de ecran se face foarte usor de catre cei de la Apple si de obicei nu dureaza mai mult de 2-3 zile pana iti vei primi telefonul inapoi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code