Ce sunt companiile aeriene de linie?

optimizare seo blogger
Share Button

Ce sunt companiile aeriene de linie?Va place sa calatoriti si sa zburati spre destinatii indepartate. Pentru ca sunteti o persona care iubeste sa descopere locuri noi si sa experimenteze, va planificati din timp o plecare si acordati atentie fiecarui detaliu.

Stiti la inceputul fiecarui an unde vreti sa mergeti si va cumparati cu mult timp inainte si biletele de avion. Nu puneti prea mult accent cu ce tip de companie zburati, daca este de linie sau low-cost dar, ca multe alte persoane, doriti sa beneficiati de un anumit confort si asta la un pret avantajos. Iar pentru calatorii confortabile in locuri mult visate, companiile aeriene de linie va stau la dispozitie.

Companiile de linie au curse regulate conform orarului de zbor, in fiecare zi la aceleasi ore si pe tot parcursul anului, nu doar pe perioada unui sezon. Pentru a respecta programul de zbor, se folosesc mai multe aeronave si se aterizeaza pe aeroporturile principale din tari. Acestea efectueaza atat zboruri directe cat si cu escale, iar unele companii au propriul nod aerian.

Cursele de linie prezinta o serie de avantaje, pe care le vom prezenta in randurile de mai jos. Un avantaj este acela ca in pretul platit pentru bilet aveti inclus un anumit confort in timpul zborului, vi se ofera mancare si diverse bauturi iar, in functie de clasa la care aveti biletul, confortul are alte dimensiuni. Un alt avantaj consta in faptul ca nu trebuie sa platiti in plus pentru bagajul de cala si acesta poate sa aiba o greutate considerabila.

In acelasi timp daca aveti un zbor cu escala nu trebuie sa va faceti griji in privinta conexiunilor si a  bagajelor, pentru ca vi se vor asigura conexiunile, iar bagajele vor ajunge odata cu voi la destinatie. In cazul in care are o intarziere, cu toate ca acest lucru se intampla rar, si pierdeti urmatorul zbor, compania va repartizeaza un loc la urmatorul zbor disponibil. La aceste curse va puteti rezerva locul in avion in momentul efectuarii check-in-ului, atat online cat si in aeroport.

In ceea ce priveste pretul biletelor, trebuie sa stiti ca acestea sunt diferentiate in functie de clasele de servicii, cele mai multe companii avand doua clase: Business si Economy. De asemenea biletele difera dupa sezon si dupa promotii. Astfel puteti sa cumparati bilete la cursele de linie la preturi uneori mai mici decat la low-cost. Acest lucru depinde cu cat timp inainte de data plecarii il cumparati si daca urmariti ofertele companiilor.

Pentru ca vacanta vostra sa inceapa inca din momentul in care ati ajuns in aeroport si sa beneficiati de un zbor placut alaturi de un echipaj profesionist, precum si de servicii de o calitate mare  si toate acestea la preturi bune, alegeti sa zburati cu companiile de linie.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code