Cum alegi o bicicleta fitness

Share Button

Cum alegi o bicicleta fitnessO bicicleta fitness va ajuta sa obtineti un antrenament cardiovascular excelent, prin simularea mersului pe bicicleta in aer liber. Bicicleta stationara este o optiune buna pentru antrenament, pentru slabit sau doar pentru a-ti mentine conditia fizica. Pentru a utiliza o bicicleta, trebuie sa te asiguri ca este alegerea potrivita si ca este ajustata corespunzator nevoilor tale.

Bicicletele stationare ofera un antrenament cu impact cardio redus, care se bazeaza pe puterea picioarelor pastrand in acelasi timp inima sanatoasa. Aceste biciclete permit sa va bucurati de un antrenament de ciclism eficient in confortul propriei case. Cu o  gama larga de biciclete pe piata, de acest gen, este important sa alegeti una care sa corespunda cerintelor voastre.

Atunci cand doriti sa achizitionati o bicicleta staionara ideal ar fi sa incercati atat una verticala cat si una orizontala. Bicicleta fitness verticala simuleaza mersul pe bicicleta, in timp ce, pe o bicicleta fitness orizontala pedalarea se face pe orizontala, cu picioarele in fata. Ideal este sa vizitati un magazine de biciclete de acest gen pentru a incerca diferite modele.

Trebuie sa verificati daca picioarele voastre ajung la pedale si daca acestea sunt sufiecient de mari. Bicicleta trebuie sa fie cat mai confortabiila. Asigurati-va ca genunchii nu lovesc ghidonul in timp ce pedalati si ca ajungeti la ghidon fara a va intinde si fara a forta.

In mod normal, majoritatea bicicletelor se regleaza tocmai pentru a le potrivi corpului vostru. Acestea ofera si un program de antrenament, ele pot simula urcarea unui deal sau multe alte tipuri de antrenament. Asigurati-va ca bicicleta afiseaza informatiile care sunt importante pentru tine, cum ar fi timpul, distant parcursa, caloriile sau ritmul cardiac.

Masurati spatiul pe care l-ati asigurat pentru bicicleta. In principiu, bicicletele magnetice sunt mai mici si mai usoare dar asta nu inseamna ca sunt si mai utile.

Trebuie sa luati in considerare si bugetul dumneavoastra, atunci cand doriti sa achizitionati o bicicleta. Bicicletele electrice costa mai mult. Este mai bine sa cumparati cea mai buna bicicleta magnetic a in schimbul cele mai ieftine biciclete electrice.

Carturesti.ro

Verificati nivelul de rezistenta al bicicletelor. Daca doar acum incepeti un program fitness, aveti nevoie de o bicicleta cu un nivel scazut de rezistenta. Utilizatorii mai avansati au nevoie de o bicicleta cu un nivel de rezistenta superior pentru ca aceasta sa ofera un antrenament adecvat.

Bicicleta fitness va permite un exercitiu cardio fara a pune stress suplimentar la nivel articular. Mai mult de cat atat, o bicicleta ofera exercitii pentru cei cu probleme de echilibru, care pot avea probleme cu antrenamentul sau au fost inactivi o perioada lunga de timp. Bicicletele orizontale sunt foarte bune pentru cei care au probleme cu spatele, acestea dispun de spatar ceea ce permite coloanei sa stea intr-o potizie cat mai confortabila in timpul exercitiului

Bicicleta fitness este un bun exercitiu cardio, ajuta la slabit, iti mentine conditia fizica sit e poate ajuta foarte mult in cazul unui maraton.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code