Cum sa cauti cele mai bune rafturi metalice pentru afacerea ta?

Share Button

Cum sa cauti cele mai bune rafturi metalice pentru afacerea ta?In cadrul afacerii tale poti cumpara rafturi metalice second hand pentru a te asigura ca ai mereu la dispozitie solutii foarte bune de depozitare. Astfel, in functie de profilul afacerii pe care o ai, rafturile metalice pot fi alese in diferite modele si in diverse configuratii.

Ele se pot asambla usor, se pot muta oriunde doresti si se adapteaza destul de bine oricarui spatiu disponibil de depozitare si stocare.

Rafturile metalice ofera numeroase solutii celor care vor sa configureze sau sa reconfigureze un spatiu de stocare sau un magazin in care produsele trebuie sa fie asezate in anumite moduri si intr-o anumita ordine.

In interiorul depozitelor, spatiul este folosit la eficienta maxima atunci cand e utilizat si cel disponibil pe verticala. Rafturile metalice sunt solutia perfecta pentru cei care vor sa depoziteze in siguranta produse de diverse tipuri.

Carturesti.ro

Otelul din care un raft este fabricat e de diferite grosimi, iar el se monteaza cu usurinta  si rafturile se pot demonta in orice situatie si in orice conditii.

Pentru materiale voluminoase exista rafturi cantilever, ele fiind destinate materialelor de genul celor de lungimi mari, asa cum sunt tevile, cheresteaua sau foile de tabla destinate acoperisurilor. Daca alegi rafturi mobile de baza pentru spatiul tau de depozitare, trebuie sa stii ca acestea sunt amenajate pe baza mobila si pot sa fie actionate atat mecanic, cat si manual.

Datorita acestui aspect, este asigurat un spatiu de depozitare mai mare ce poate fi utilizat pentru sporirea capacitatii depozitului respectiv in care se gasesc rafturile metalice. Procentul cu care capacitatea de stocare e marita se situeaza intre 80% si 120%. Angajatii au acces usor la produsele depozitate pe ele. Atunci cand sunt cerinte deosebite care implica incarcaturi grele si produse de dimensiuni mai mari, rafturile modulare sunt preferate de managerii unor depozite sau spatii comerciale.

Fiecare client isi poate configura rafturile asa cum doreste, caci nicio afacere nu seamana cu alta si are o capacitate proprie de lucru. Rafturile metalice de mici dimensiuni pot fi folosite in restaurante si in alte unitati comerciale din domeniul alimentatiei si din alte domenii.

Ele pot fi accesorizate si cu plase de protectie pentru ca produsele depozitate pe ele sa nu cada. Montajul lor se poate face de catre oricine, el fiind facut cu suruburi. Acestea asigura o prindere foarte buna si ofera siguranta in orice conditii s-ar afla rafturile metalice.

La alte rafturi metalice pot fi folosite si sisteme cu tavi drepte cu sarma pentru depozitarea fructelor in cele mai bune conditii. Alteori, rafturile metalice se folosesc si pentru depozitarea sculelor si echipamentelor utilizate la reparatii.

Atunci cand detii o afacere mica, trebuie sa iti optimizezi cat mai bine costurile si sa cauti la producatori de incredere rafturile metalice potrivite pentru activitatea pe care tu o desfasori. Ele te vor ajuta sa cheltui cat mai putin si sa obtii rezultate maxime cun investitia pe care o faci. Profitul tau va depinde si de felul in care stii sa iti investesti banii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code