La Ce Ajuta Terapia Cu Vacuum?

La ce ajuta terapia cu vacuum?

Share Button

O multime de femei isi doresc sa gaseasca solutiile cele mai eficiente pentru a avea un corp minunat, fara a fi nevoie sa mearga la sala si sa depuna efort fizic.

Unele femei, apeleaza la ajutorul doctorilor nutritionisti, care le prescriu tot felul de diete, care daca sunt urmate cu strictete, pot ajuta doamnele sau domnisoarele respective sa ajunga sa aiba corpul dorit intr-o perioada de timp nu foarte indelungata.

Alte doamne sau domnisoare aleg sa urmeze tot felul de tratamente, unele pe la saloanele de infrumusetare, cum ar fi radiofrecventa corporala de exemplu, tratament care nu este nici dureros, care nu necesita nici anestezie, si care poate sa le ajute pe femei sa aiba corpul mult visat, intr-un timp scurt.

Electrostimularea este un alt tratament pe care il pot urma doamnele sau domnisoarele care isi doresc sa slabeasca, si poate sa fie urmat in cadrul unui cabinet de kinetoterapie, sub stricta supraveghere a unui kinetoterapeut.

Carturesti.ro

Sunt producatori care vand vacuum, asa ca doamnele sau domnisoarele care isi doresc sa scape de celulita si de depozitele de grasime, pot sa apeleze si la un astfel de tratament, tot in cadrul unui cabinet de kinetoterapie, sub stricta supraveghere a unui kinetoterapeut.

Daca stam sa discutam despre vacuum, trebuie mentionat faptul ca acesta este de fapt un masaj superficial, dar in acelasi timp si un masaj profund al tesutului.

Acest tip de tratament, are doua mari efecte asupra corpului uman, si anume activarea circulatiei sangelui, datorita faptului ca tratamentul expandeaza si ingusteaza vasele de sange si vasele limfatice, si astfel reactiveaza vasele de sange inactive, vapilare si cele nefunctionale.

Un alt mare efect pe care il are terapia cu vacuum, este acela de detoxifiere, datorita faptului ca masajul dreneaza fluidele existente in aceste vase, iar toxinele din corp vor fi eliminate prin exretii si glande sudoripare.

optimizare seo blogger

Terapia cu vacuum are mai multe beneficii foarte importante, printre care acceleratia circulatiei sanguine si limfatice in primul rand, insa un alt beneficiu la fel de important, este acela ca o astfel de terapie ajuta foarte mult la regenerarea tesutului si este foarte utila in absortia infiltratiilor intramusculare si subcutante, datorita irigarii zonei.

Deasemenea, o terapie cu vacuum este extrem de importanta datorita faptului ca scade foarte mult tensiunea musculara, dar si datorita faptului ca reduce edemul cauzat de circulatia deficitara, sau picioarele obosite.

Este insa important de mentionat si faptul ca nu toate femeile pot sa apeleze la un asemenea tratament. Doamnele sau domnisoarele care sufera de tot felul de boli de piele, nu au voie sa urmeze un astfel de tratament.

Nici femeile insarcinate nu trebuie sa apeleze la astfel de tratamente, si nici cele care au suferit in ultimele trei luni interventii chirurgicale, iar aici putem aminti chiar si cezariana.

Deasemenea, femeile care au vasele de sange sparte, fragilate sau care se confrunta cu varicele, nu au voie sa apeleze la un astfel de tratament.

Trebuie iarasi mentionat faptul ca doamnele dupa ce urmeaza un asemenea tratament, si ajung sa aiba rezultatele dorite, vor trebui sa aiba mare grija si la alimentatia lor.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code