Pasi de urmat in cumpararea unei asigurari auto

Share Button

Pasi de urmat in cumpararea unei asigurari autoAtunci cand vorbim despre asigurarile auto, iti vei dori sa fii acoperit in mod adecvat, in cazul implicarii intr-un accident, dar cu siguranta nu-ti doresti sa platesti mai mult decat este nevoie. Poti gasi si verifica toate tipurile de asigurari auto, pentru a-ti construi o idee, intrand pe www.rcaautoieftin.ro.

Facand anumite comparatii si informandu-te inainte de a decide ce fel de asigurare sa achizitionezi, poti salva foarte multi bani pe perioada unui an.

Pentru a putea gasi asigurarea auto de care ai nevoie, incearca sa te gandesti la toate tipurile posibile de acoperire ale asigurarii, pe care ti le-ai dori incluse in aceasta asigurare. In functie si de zona sau tara in care locuiesti, un anumit tip de asigurare cu siguranta este obligatorie.

Porneste de la aceasta, studiaz-o si decide daca iti doresti termeni asiguratori in plus fata de ce este stipulat acolo. Terminologia diferitelor forme de asigurari si diferite explicatii edificatoare, le poti gasi fara probleme pe site-ul mentionat de noi, in randurile de mai sus. Dupa ce ai facut aceste lucruri, esti pregatit pentru a-ti face o lista cu diferite tipuri de acoperire in cadrul asigurarii, pe care ti le-ai ales.

Unii oamenii sunt destul de prevazatori. Se bazeaza in primul rand pe un “worst case scenario”, adica scenariul cel mai sumbru posibil, iar companiilor de asigurari le place asta.

Companiile de asigurari se afla in zona de risk-business si cunosc foarte bine toate probabilitatile unui proprietar de a se afla la un moment dat intr-un accident sau cat de mult ar fi posibil ca masina sa-ti fie furata sau stricata.

Acestea isi cumuleaza toate datele si rapoartele obtinute in urma anilor de monitorizare si construiesc tabele actualizate ce le dau posibilitatea sa prevada ratele de accident, distrugere prin dezastre naturale, etc.

optimizare seo blogger

Expertii recomanda in cazul in care detii foarte multe asset-uri, ca trebuie sa-ti achizitionezi asigurari de raspundere ce pot acoperi foarte multe daune. Sa spunem ca ai 50.000 de dolari de acoperire in caz de raniri, dar peste 100.000 in asset-uri.

Daca se constata ca esti vinovat intr-un accident, avocatii celeilalte parti te pot da in judecata pentru 50.000 de dolari ce nu sunt acoperiti de fapt de propria ta asigurare.

Recomandarile generale pentru limitele de raspundere sunt 50.000$ pentru acoperire in caz de raniri ale corpului unei anumite persoane implicate in accident, 100.000$ pentru toate persoanele implicate in accident si in jur de 25.000$, acoperiri ale daunelor proprietatii (masinilor implicate).

Din nou, lasa-ti situatia financiara sa decida. Daca nu ai asset-uri pe care le poate gasi un avocat, nu cumpara acoperire care nu este necesara in mod vital.

Obiceiurile tale in condusul auto, pot fi luate in considerare de asemenea, atunci cand decizi ce fel de acoperire ti se potriveste. Acoperirea sau asigurarea in caz de coliziune, plateste pentru daunele pe care masina ta le-a suferit lovind un obiect (un copac, un stalp de iluminat, gard sau semn de circulatie de pe sosea).

Asigurarea larga cuprinde si daunele care nu au survenit in urma unei coliziuni si anume cele ce au afectat automobilul in urma unui incendiu, furtul acestuia sau inundatii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code