Sfaturi Utile De SEO Si Webdesign

Sfaturi utile de SEO si Webdesign

Share Button

O strategie eficienta pe web poate ajuta compania dvs. sa genereze traficul adecvat pe site-ul dvs. web si sa va sporeasca conversiile. Deci, de unde stii daca ai o strategie buna pe web? Mai jos veti gasi 5 greseli comune care pot deteriora eforturile site-ului dvs.

1) Nu exista obiective

Stabiliti obiective pentru alte aspecte ale afacerii dvs., inainte de a face tot ce aveti nevoie pentru a decide ce rol are site-ul dvs. in compania dvs. si ce doriti sa obtineti. Doriti sa va permiteti sa generati clienti potentiali? Doriti sa va mariti vanzarile online? Doriti sa creati constientizarea brandului? Este important sa definiti scopul, deoarece acesta va fi baza designului, continutului, apelului la actiune si strategiei site-ului.

2) Nici o cercetare de cuvinte cheie

Carturesti.ro

Faptul ca ati investit sume mari de bani intr-un site web bine conceput nu inseamna ca va genera trafic. Trebuie sa aveti o strategie de cuvinte cheie in loc. Aceasta inseamna ca trebuie sa stiti care sunt problemele pe care publicul dvs. tinta incearca sa le rezolve si ce termeni de cautare utilizati pentru a gasi raspunsuri la problemele dvs. Aceasta este cheia succesului tau online. Puteti incerca si best seo group buy tools  si veti avea doar beneficii.

3) Nu exista planificare de continut

Trebuie sa aveti o strategie de continut pe site-ul dvs. Aici puteti determina ce tip de continut ofera site-ul dvs. web, cum veti organiza si optimiza acel continut astfel incat acesta sa poata fi usor de gasit de catre motoarele de cautare si de persoane. Oamenilor nu le pasa de cat de minunata este compania ta; initial nu oricum. Ei iubesc continutul care raspunde la intrebarile si interesele lor. Avand o strategie puternica de cuvinte cheie si de continut pe site-ul dvs. va va ajuta sa generati trafic pe site-ul dvs. web.

4) Nu exista apeluri la actiune

Majoritatea vizitatorilor site-ului nu cumpara prima data cand vin la un site. Amintiti-va ca adesea cauta informatii. Daca parasesc site-ul dvs. fara sa va contacteze, nu inseamna intotdeauna ca nu sunt interesati. Pur si simplu nu pot fi gata sa cumpere. Dar cheia este ceva pe site care ii tine acolo. Fiecare pagina a site-ului dvs. Web trebuie sa aiba o oferta care ii determina pe acea persoana sa efectueze o actiune. Oricare ar fi, trebuie sa furnizati valoare in schimbul informatiilor dvs. de contact. Acest lucru va permite sa stabiliti credibilitatea si poate fi inceputul unei relatii cu vizitatorul acelui site.

5) Nu exista analiza web

optimizare seo blogger

Este important sa masurati statisticile site-ului dvs. web. Cand examinati traficul pe site-ul dvs., puteti descoperi modul in care oamenii gasesc site-ul dvs. web, ce cuvinte cheie determina trafic catre site-ul dvs., ce pagini lucreaza si cate dintre acesti vizitatori au facut o vanzare. Acest lucru este deosebit de important daca utilizati un serviciu de plata pe click pentru a obtine trafic pe site-ul dvs. web. Analizand traficul site-ului dvs., va puteti spune cat de mult costa sa obtineti aceasta vanzare si va va ajuta sa determinati cat timp si bani doriti sa investiti in site-ul dvs. Web. Amintiti-va ca marketingul vizeaza testarea si masurarea pentru a sti ce functioneaza.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code