Tu pariezi online ? Incearca William Hill

Carturesti.ro
Share Button

tu pariezi pe WilliamHill

Daca raspunsul este NU inseamna ca nu stii ce ai de pierdut . Lipsa de incredere , lipsa de interes sau pur si simplu obisnuinta de a paria la o casa de pariuri offline par sa fie principalele motive pentru care inca sunt jucatori care nu pariaza online .

Pentru aceste persoane solutia este William Hill , o casa de pariuri online care actioneaza la nivel international .

Pariurile online ofera o multime de avantaje , printre acestea se numara :

optimizare seo blogger

Program non-stop . Facilitarea accesului pariorilor la o intreaga varietate de oferte 24 de ore din 24 , 7 zile pe saptamana . Tocmai acesta este principalul scop al acestor case de pariuri virtuale . Ca sa nu mai vorbesc despre cat de usor se poate paria online , orice persoana cu cunostinte minime de operare PC poate paria online in orice moment din zi si din noapte .

Bonusuri si promotii . Williamhill.com pune la dispozitia noilor clienti , si nu numai , o multime de bonusuri si promotii care mai de care mai atractive .

Cote mai mari . Da , este adevarat , casele de pariuri online ofera cote mult mai bune deoarece marja de profit a acestora este mai mica decat a celor offline . Pentru un parior asta inseamna diferenta dintre profit si pierdere .

Nu percept taxe pentru suma pariata , indiferent de valoarea acesteia .

Nu impun limite in privinta sumei pariate sau a numarului de evenimente sportive alese .

Ofera posibilitatea parierii pana in momentul inceperii jocului sau pe parcursul acestuia , asa numitele pariuri live , dar si vizionarea evenimentelelor sportive in direct.

O intreaga varietate de oferte , ceea ce inseamna pana la 150 de combinati pentru fiecare meci .

Acces foarte rapid la informatii de ultima ora , statistici , clasamente si scoruri live .

Cele mai inalte standarde de siguranta si securitate in ceea ce priveste datele personale ale clientilor .

Pe langa posibilitatea parierii online pe o multime de sporturi , William Hill este si un furnizor de servicii de cazinou si poker online , servicii de cea mai buna calitate , net superioare serviciilor oferite de alti operatori din industria jocurilor de noroc . Pe langa toate acestea , puteti devenii jucatori pe cele mai importante piete de capital din intreaga lume prin intermediul sectiunii pariuri financiare , o adevarata noutate pe piata romaneasca .

Dupa cum spuneam Williamhill.com va ofera posibilitatea de a paria pe o multime de sporturi (fotbal , tenis , baschet , curse de cai , baseball , hochei etc ) pe competitii din intreaga lume . Si cand spun competitii din intreaga lume ma refer la Liga Campionilor , Europa League , Campionatul Mondial din 2014 si 2018 , Euro 2016 , Juegos Bolivarianos si alte competitii din tari precum Anglia , Spania , Italia , Germania , Franta , Portugalia , Austria , Grecia , Turcia , Rusia , Polonia , regiunea Scandinavia etc .

Pe langa cele mai bine gandite programe de fidelitate , William Hill pune la dispozitia pasionatilor de pariuri si jocuri de noroc o multime de pachete promotionale si turnee extrem de atractive .

Si asta nu e tot , lunar aveti posibilitatea de a fii unul dintre castigatorii premilor puse in joc de William Hill , premii in valoare de 20 de milioane de $ . Deasemenea puteti participa la turnee offline de poker si jocuri pe bani , asa numitele cash games .

Serviciul de relatii cu clientii al William Hill va sta la dispozitie non stop printr-un numar de telefon netaxabil , prin e-mail si chat live .

Daca vreti sa aveti parte de o experienta reala de joc online nu mai stati pe ganduri si accesati http://sports.williamhill.com/bet/ro/betting/y/5/Fotbal.html .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code