6 trucuri pentru iPhone

Carturesti.ro
Share Button

6 trucuri pentru iPhoneAtunci cand intampinati probleme cu iPhone-ul dumneavoastra, cel mai indicat lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va adresati unui service gsm. Daca sunteti din Bucuresti, cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un service iPhone Bucuresti. Unul dintre cele mai bune service-uri iPhone Bucuresti este www.servicegsm.ro, service care ofera servicii de calitate la cele mai bune preturi.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cateva dintre trucurile pe care le puteti face cu un iPhone, trucuri care, in cele mai multe dintre cazuri, se dovedesc a fi extrem de utile.

1. Stiati ca puteti face o fotografie folosin cablul castilor? Nu v-ati dorit niciodata sa va departati mai mult de telefon atunci cand ati vrut sa va faceti un selfie? Toata lumea ar trebui sa stie ca se pot face fotografii cu ajutorul iPhone-ului apasand butonul de crestere a volumului, insa nu toata lumea realizeaza ca acest lucru functioneaza si in cazul butonului de crestere a volumului de pe cablul castilor.

2. Ecranul blocat nu este intr-adevar blocat. Chiar si fara sa deblocati dispozitivul puteti face cateva lucruri cu acesta. Apasti o data, dupa care tineti apasat butonul Home si veti activa Siri. Apasati de doua ori butonul Home si veti observa ca va aparea controlul audio. Si, desigur, un buton pentru camera a fost adaugat ecranului blocat pentru iOS 5.1.

3. De asemenea, puteti apasa si tine calendarul pentru a adauga evenimente. Butonul plus (+) este intotdeauna acolo, desigur, insa daca sunteti in modul Day View, este mult mai rapid sa apasati pe ora la care vreti ca evenimentul sa apara, ceea ce permite ca evenimentul sa fie creat la acel moment.

4. Unii se plang ca smartphone-urile produse de Apple nu au un LED care sa lumineze intermitent pentru a-i anunta de primirea unui apel sau de dezactivarea alarmei, o caracteristica standard disponibila pe cele mai multe dintre telefoanele inteligente ale competitorilor. In realitate, lucrurile nu stau deloc asa. De fapt, si iPhone dispune de o astfel de caracteristica: flash-ul de la camera poate fi setat sa indeplineasca aceasta functie. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati acesti pasi: mergeti la Settings > General > Accessibility > LED Flash for Alerts.

5. Puteti sari imediat in partea de sus a unei pagini web lungi, e-mail, document etc. Daca ati derulat in jos, jos, jos, pana la capatul paginii si vreti sa ajungeti inapoi la inceputul acesteia, apasati pe ceasul din partea de sus a ecranului. Veti fi condus direct in partea de sus a paginii.

6. Functia iMessage are rol dublu functionand si ca o aplicatie pentru sms-uri. Atunci cand scrieti mesaje prietenilor care detin un alt telefon decat iPhone, orice mesaj care are peste 160 de caractere va fi impartit in jumatate. Puteti vedea cand acest lucru urmeaza sa se intample adaugand functia de numarare a caracterelor folosind iMessage. Puteti activa aceasta functie urmand acesti pasi: mergeti la Settings > Messages > Character Count.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile oferite pentru telefoanele iPhone accesati Servicegsm.ro.

optimizare seo blogger

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code