Ghid de aplicatii pentru BlackBerry

Share Button

Ghid de aplicatii pentru BlackBerryTrebuie sa recunosc faptul ca telefonul meu este un Samsung. Nu este unul din ultimele modele de smartphone-uri de la Samsung, insa, faptul ca este unul din telefoanele dotate cu acumulatori Samsung originali, ma face sa fiu multumit de el.

Daca si tu ai un Samsung, trebuie sa stii faptul ca dotarea unui astfel de telefon cu un acumulator care nu este original, nu e o idee prea buna. Orice telefon, pentru a avea o autonomie crescuta, trebuie sa aiba in primul rand acumulatori originali. Daca si tu vrei pentru modelul tau acumulatori Samsung originali, intra pe Accesoriigsm.ro si cumpara produse calitative la preturi accesibile.

Eu sunt multumit cu Samsungul pe care il am. Unii insa, nu prefera un astfel de smartphone, ci opteaza pentru alte modele calitative, cum ar fi cele de la BlackBerry. Daca si tu ai un astfel de telefon, probabil stii ce folositoare sunt aplicatiile. Iata de ce aplicatii interesante se pot bucura posesorii de BlackBerry:

DRIVE SEIF.LY. Folosirea telefonului mobil la volan este interzisa. Este si normal avand in vedere faptul ca soferii sunt distrasi de convorbirile telefonice si de SMS-urile si mail-urile primite. Aceasta aplicatie vine in ajutorul soferilor care nu reusesc sa-si citeasca mail-urile inainte de a ajunge la serviciu, sau care trebuie sa primeasca mail-uri importante atunci cand sunt la volan. Cum functioneaza? Aplicatia iti va citi mail-urile si SMS-urile. In plus, poti seta si sa raspunzi automat la ele.

IN CASE OF EMERGENCY. Aceasta este una dintre cele mai utile si interesante aplicatii. De ce? Pentru ca iti poate fi de maxim folos in caz de accidente. Aceasta aplicatie contine informatii legate de numele posesorului de telefon, persoanele de contact, grupa de sange, medic de familie, tratamente si alergii. Este o aplicatie deosebit de importanta. Probabil daca ar fi folosita de toti posesorii de telefoane mobile, ar ajuta si medicii, si persoanele in cauza.

ADIDAS miCOACH. Tot mai multe persoane pun accentul pe activitatile sportive. Insa, daca nu ai timp de mers la sala, aceasta aplicatie este ca un antrenor personal. Cu ajutorul ei vei obtine programe atat pentru sala cat si pentru miscarea in aer liber, informatii legate de performante, consumul caloric sau target-uri de atins.

TUMEIM RADIO. Iti place sa asculti radio insa pe posturile care emit in Romania nu gasesti nimic pe placul tau? Aceasta aplicatie contine un numar impresionant de statii radio, statii care emit pe internet. Cate? 40.000. Cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau. Singura problema ar fi faptul ca aplicatia aceasta necesita o conexiune la internet.

optimizare seo blogger

CALORIE TRACKER. Aceasta este o alta aplicatie utila persoanelor care sunt atente la consumul de calorii atunci cand mananca. Aplicatia are o baza de date cu aproximativ 520.000 de alimente diferite, dar si feluri de mancare, si iti calculeaza cate valorii contine mancarea pe care o consumi.

Acestea sunt cateva aplicatii interesante pe care posesorii de BlackBerry le pot descarca de pe BlackBerry World. Bucura-te de ele si instaleaza-le chiar acum. Unele sunt gratuite, altele trebuie platite, insa suma nu este una semnificativa.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code