Iphone 8

Asemanari si diferente intre iPhone 8 si iPhone 7

Share Button

Cred ca toata lumea a asteptat cu mare nerabdare aparitia pe piata a terminalului iPhone 8 de la Apple, iar in cele ce urmeaza vom discuta putin despre asemanarile dar si despre diferentele dintre modelul iPhone 8, si modelul precedent iPhone 7.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca modelul iPhone 8 preia liniile de design de la modelul iPhone 7, model care la randul sau a preluat aceste linii de la modelele iPhone 6 si iPhone 6s.

Diferenta este ca in ceea ce priveste carcasa, in cazul modelului iPhone 8 disctam despre rama metalica plus sticla in partea din spate a telefonului, asa ca de aici apare si un element nou si inedit pentru terminalele iPhone, si anume incarcarea wireless.

Ecranul terminalului iPhone 8 de 4.7 inch, insa dimensiunile au suferit schimbari minore privind lungimea, latimea sau inaltimea, asa ca am putea spune ca din acest punct de vedere, iPhone 8 are un mic dezavantaj spre deosebire de predecesorul sau.

Carturesti.ro

Referitor la sistemul de operare al terminalului, iPhone 8 vine deja cu sistemul de operare iOS 11, in timp ce modelul iPhone 7 va trece si el curand spre aceasta versiune iOS in cel mai scurt timp posibil.

Noul CPU A11 bionic al modelului iPhone 8 este mai rapid cu 25% pe cele doua nuclee Monsoon, fata de A10 Fusion de la modelul iPhone 7.

Referitor la camera foto, iPhone 8 se bucura de un nou ISP, si se pare ca vine cu ceva imbunatatiri fata de modelul precedent lansat.

Un alt element nou cu care vine terminalul iPhone 8, este True tone display, care este un element inexistent la celelalte terminale iPhone precedente, si in esenta avem de-a face cu reglarea balansului de alb, in raport cu lumina ambientala, astfel incat utilizatorul sa aiba un display lizibil atat in interior cat si in exterior.

optimizare seo blogger

Desi autonomia bateriei este mai mica pentru dispozitivul iPhone 8, aveasta vine cu un mare plus, pentru ca acum, modelul iPhone se poate incarca wireless, ceea ce cu siguranta constituie un mare avantaj. Incarcarea rapida a acestui terminal, de la 0 la 50%, se realizeaza in doar 30 de minute.

Chiar si in ceea ce priveste conectivitatea 4G a acestor doua modele de la iPhone, putem mentiona faptul ca iPhone 8 sta mult mai bine decat precedentul mobil.

Ei bine, dupa cum se poate observa, sunt destul de multe diferente intre cele doua modele, iar utilizatorii care detin deja un terminal iPhone 7, cu siguranta isi doresc sa treaca la urmatorul nivel, si sa detina un iPhone 8.

Una peste alta insa, trebuie mentionat faptul ca aceste terminale sunt scumpe, si trebuie protejate ca ochii din cap, pentru ca in cazul in care vei ajunge intr-un service iPhone, vei avea de platit destul de mult pentru o reparatie iPhone.

Indiferent ca discutam despre o inlocuire display, sau despre o alta reparatie, tinand cont de faptul ca acestea sunt cele mai performante terminale de la Apple, care este si cel mai scump producator de pe piata, vei avea de platit foarte mult.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code