How To Properly Apply Tempered Glass

Cum se aplica in mod corect sticla temperata

optimizare seo blogger
Share Button

Dupa ce ai gasit o folie sticla Huawei care sa iti placa vei vrea cu siguranta sa o pui. Daca nu ii lasi pe cei de la magazin sa faca asta in locul tau este important sa citesti un mic tutorial despre cum ar trebui sa fie montata folia din sticla securizata pe suprafata telefonului. In sensul acesta, recomandarea noastra este sa fii foarte atent cand amplasezi folia si sa ai grija sa nu o pui pe langa sau sa nu aiba bule de aer pentru ca iti va stica tot designul.

In articolul acesta vom discuta despre ceea ce inseamna sticla temperata si cum se aplica ea pe ecranul telefonului tau. Insa pentru inceput vom prezenta pasii de baza. Este important sa te inarmezi cu rabdare si cu atentie pentru inceput astfel incat sa nu te simti ispit sa faci totul pe fuga pentru ca poti strica iremediabil folia. Urmareste toate instructiunile de folosire de pe ambalajul produsului pentru a aproape toate foliile de sticla vin si cu instructiuni care te invata cum sa le montezi.

Sunt foarte multe persoane care aleg sa aplice foliile de sticla in magazinul din care le cumpara. Mai exact vor lasa persoanele experimentate sa faca asta si nu vor sa isi asume responsabilitatea pentru acest lucru. Expertii urmeaza si ei niste pasi predefiniti pe care ii aplica la aproape toate tipurile de folii.

Aplicarea corecta tine cont de mai multi factori nu numai de cei trei pasi de pe amblaja. Este foarte important sa ai indemanare pentru asta. Toate pachetele vin insotite de kitul de curatare care tinand cont de producator poate avea servetel umed, uscat, microfibra, folie impotriva prafului si alte accesorii similare. Folia impotriva prafului este o bucata de material albastru in mod normal.

Aparatul se va pune pe o coala de hartie si se vor indeparta toate celelalte obiecte aflate in jurul sau pentru ca firele de praf sa nu se depuna pe suprafata telefonului. Este foarte bine sa aveti cu voi si un scotch si o folie impotriva prafului pe care de obicei le gasiti in chit. Ulterior puteti folosi servetelul uscat sau un servetel facut din microfibra. Dupa ce se face o examinare atenta a suprafetei in cazul in care raman fire de praf vor fi eliminate cu ajutorul scotch-ului sau cu ajutorul foliei impotriva prafului aflata in kit.

Carturesti.ro

De fapt incepe acum partea interesanta. Profesionistii isi umezesc mainile utilizand apa sau o solutie pentru curatat ecrane insa numai dupa ce s-a terminat de curatat suprafata pe care se aplica folia. Sticla va fi tinuta cu doua degete din zona ingusta si va fi eliminata folia purtatoare. Ulterior o poti apropia si o poti alinia foarte usor inclinata pe marginile de sus sau de jos a suprafetelor pe care se aplica folia. In cazul in care vezi totusi ca apar scame si respectiv fire de praf in etapa aceasta pentru ca nu este exclus sa se intample asta, vor fi inlaturate la fel cum se descrie mai sus.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code