Avantaje Si Dezavantaje Pe Care Le Are O Masina Second Hand

Avantaje si dezavantaje pe care le are o masina second hand

Share Button

In prezent, cei mai multi dintre romanii care se afla in cautarea unei masini, isi indreapta atentia spre masinile second hand, in mod special spre cele aduse din tari precum Germania sau Austria.

Ei bine, cei care isi doresc o masina second hand, fie pot sa isi caute masina pe Wkauto.ro sau intr-un oricare alt parc auto, fie o pot cumpara de la un bisnitar de masini, insa aceasta varianta nu este una tocmai recomandata.

Mai exista insa si persoane care aleg sa plece personal in strainatate pentru a-si cumpara o masina, insa nici aceasta idee nu este prea indicata, mai ales pentru cei care nu au mai facut pana acum acest lucru.

Deci, solutii pentru a gasi o masina second hand cu siguranta se gasesc, asa ca in continuare vom discuta despre avantajele si despre dezavantajele acestor masini.

In primul rand trebuiesc amintite dezavantajele care sunt mai putine. Deci, in primul rand masina nu este noua, asa ca acesta poate fi un mic dezavantaj, insa o masina cu pana in 5 ani vechime cu siguranta este o masina foarte buna, chiar daca nu este tocmai noua.

Apoi, trebuie precizat faptul ca o masina second hand are toate sansele ca dupa un anumit numar de kilometri parcursi, sa aiba nevoie de diferite piese noi, care pot sa coste mai multi sau mai putini bani.

O masina second hand poate avea diferite zgarieturi sau poate prezenta semne vizibile de uzura la interior, ceea ce cu siguranta este un mare dezavantaj.

In schimb, daca stam sa discutam despre avantaje, acestea cu siguranta sunt mult mai multe, iar primul este pretul. O masina second hand care are doar un an de zile vechime, costa cu cateva mii bune de euro mai putin decat o masina noua.

optimizare seo blogger

Calitatea masinilor second hand, mai ales a celor cu o vechime de 2-3 ani de zile este una superioara, iar pretul lor este unul super atractiv, asa ca acesta este un alt avantaj al masinilor second hand.

Confortul din masinile second hand, mai ales daca discutam despre cele ale unor producatori precum BMW, Audi sau Mercedes Benz, este superior unei masini noi de la Renault, Opel, Peugeot, chiar daca masinile celor de la BMW, Audi sau Mercedes Benz au 2-3 ani de vechime.

La pretul final cu tot cu TVA al unei masini noi, de la un producator auto oarecare, se pot gasi masini second hand de la producatorii germani de top, care sa aiba 2-3 ani vechime, si care sa aiba mult mai multe dotari.

Asadar, daca stam sa privim toate avantajele, dar si toate dezavantajele pe care le poate avea o masina second hand, cu siguranta putem rapid sa ajungem la concluzia ca este mult mai indicata achizitionarea unei masini second hand care sa aiba doar 2-3 ani vechime, decat achizitionarea unei masini noi. In acest fel se va face si o economie importanta de bani, iar masina second hand va fi una de cea mai buna calitate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code