Avantajele Si Imbunatatirile Aduse De IPhone 7

Avantajele si imbunatatirile aduse de iPhone 7

Share Button

IPhone 7 si iPhone 7 Plus, lansate pentru prima data in 2016, nu mai sunt dispozitive Apple noi, fiind inlocuite de iPhone 8, iPhone XS, XS Max si XR. Apple, cu toate acestea, continua sa se vanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus ca cele mai accesibile dispozitive iPhone. Si in continuare poti gasi oriunde ecran iPhone 7 atunci cand ai nevoie.

Preturile incepand de la 449 dolari pentru un iPhone de 64 GB sau 790 RON pentru un iPhone 7 Plus, cele doua iPhone-uri mai vechi sunt mai accesibile decat iPhone-ul iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 799, iPhone 999, Max.

IPhone 7 este la preturi accesibile, dar exista unele sacrificii caracteristice. IPhone 7 nu include afisarea mai noua a limbii iPhone X, XS, XS Max si XR, oferind, in schimb, un buton de identificare Touch ID si o grosime superioara si inferioara a cadrului la o distanta de 4,7 sau 5,5 inci. De asemenea, are un corp din aluminiu, ceea ce inseamna ca nu suporta incarcarea fara fir, dar Apple a fost primul iPhone rezistent la apa si va putea sa reziste la stropi, ploaie si un  scufundari ocazionale cu conditia ca apa sa nu fie prea adanca.

Pentru cei care nu sunt fani ai Face ID, iPhone 7 ofera o alternativa cu ID-ul Touch, dar trebuie sa stiti ca iPhone 7 a fost primul iPhone care nu are jack pentru casti. Niciunul dintre dispozitivele iPhone disponibile nu are o mufa pentru casti.

Dispozitivele iPhone 7 si 7 Plus au mai putine caracteristici ale camerelor decat cele mai noi iPhone-uri, iar chipul A10 Fusion nu este la fel de rapid, dar acesta este un iPhone de incredere care va primi actualizari de software pentru anii urmatori.

Incepand cu septembrie 2017, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost inlocuite cu iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS si iPhone XR. Apple vinde inca iPhone 7 si iPhone 7 Plus ca dispozitive cu costuri mai mici incepand cu 449 dolari, dar cele doua iPhone-uri nu mai sunt smartphone-urile companiei de top.

Pe suprafata, dispozitivele iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu arata foarte diferit de cele din generatia precedenta iPhone 6s si iPhone 6s Plus, continuand sa aiba aceleasi dimensiuni ale ecranului de 4.7 si 5.5 inch si aceleasi dimensiuni, dar acolo sunt cateva diferente vizuale si cateva schimbari interne importante.

Terminalele de antena nu se mai pun in spatele dispozitivelor, pentru un aspect mai curat, mai uimitor si exista culori noi care se vand alaturi de nuantele standard Silver, Gold si Rose Gold: o culoare neagra mata Apple doar numeste “Negru” si un “Jet Black” cu un finisaj de inalta luciu.

Carturesti.ro

Mai ales atunci cand vine vorba de design, corpul iPhone 7 a fost reengineered pentru a fi IP67 rezistent la praf si rezistent la apa, astfel incat sa poata rezista la stropi si ploaie. Garantia Apple nu acopera daunele provocate de apa, de aceea, este recomandat sa fiti atenti la expunerea la apa.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code