Care Sunt Cele Mai Mari Probleme Pentru IPhone X?

Care sunt cele mai mari probleme pentru iPhone X?

Share Button

Desi pare greu de crezut ca intrebam acest lucru, trebuie sa recunoastem ca si cele mai performante dispozitive de la Apple pot avea anumite probleme, iar in urmatoarele randuri, vom discuta despre acest aspect.

Cele mai multe dispozitive iPhone X, ajung in service pentru inlocuirea display-ului, dupa ce au fost scapate pe jos, sau dupa ce au suferit un impact puternic cu un anumit obiect. Alte dispozitive iPhone X, ajung in service pentru o inlocuire geam iPhone X, din acelasi motiv, insa daca nu ar fi avut aplicat geamul de protectie pentru ecran, ar fi fost necesara inlocuirea display-ului, iar o asemenea reparatie era mai costisitoare.

Ei bine, exista si alte probleme cu care se pot intalni utilizatorii de iPhone X, iar in anumite situatii acestia nu au alta solutie decat sa isi trimita telefoanele in service. Iata despre ce probleme iPhone X poate fi vorba.

Ecranul care nu raspunde la temperaturi scazute

optimizare seo blogger

O alta problema care sa confruntat cu majoritatea utilizatorilor de dispozitive iPhone X este reactia temporara a ecranului atunci cand temperatura scade brusc. Desi aceasta problema nu dureaza mult, majoritatea utilizatorilor si-au exprimat dezamagirea in diverse forumuri, cum ar fi Reddit. Cel mai bun lucru este ca Apple este pe deplin constient de aceasta problema si a lansat un upgrade software care este capabil sa remedieze aceasta problema.

Pentru a rezolva aceasta problema pur si simplu urmati urmatorii pasi:

  • Incercati sa reporniti dispozitivul iPhone X.
  • Sau puteti sa il actualizati simplu in iOS 11.1.2 sau iOS 11.2 sau iOS 11.2.1

In cazul in care considerati ca aveti nevoie de ajutor pentru a va actualiza telefonul, puteti duce telefonul in service.

Arderea ecranului

O problema care tinde sa afecteze majoritatea ecranelor OLED este arderea ecranului. Deoarece iPhone-ul X foloseste un touch-screen OLED, acest Smartphone este in mod automat predispus la aceasta problema.

De fapt, dupa lansare, Apple a avertizat clientii ca ar exista o probabilitate de a se confrunta cu aceasta problema la un moment dat in viata. Ce se intampla in acest caz, este ca o imagine va avea tendinta de a lasa o imprimare pe ecran atunci cand ecranul este lasat aprins pentru o lunga perioada de timp.

Deoarece aceasta problema este destul de enervanta, mai ales cand vizionati un film, puteti sa o rezolvati in urmatorul fel:

  • Reduceti luminozitatatea de pe ecran prin deschiderea centrului de control, apoi ajustarea luminozitatii.
  • Porniti functia Auto-Lock prin deschiderea setarilor >> Afisare si luminozitate >> Auto-blocare.

Face ID nu raspunde

Aceasta este o caracteristica ideala pentru securitatea telefonului. In cazul in care aceasta caracteristica nu raspunde, iata ce aveti de facut:

  • Asigurati-va ca stati intr-o camera bine luminata;
  • Curatati foarte bine camera frontala si senzorul.
  • Tineti telefonul la o distanta cuprinsa intre 20 pana la 30 de centimetri distanta in fata dvs. si priviti activ camera foto.
Carturesti.ro

Daca nu se poate remedia astfel problema, atunci in mod evident este necesar sa va trimiteti telefonul in service.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code