Cat S60 – Camera Termica Intr-un Smartphone Extrem De Rezistent

Cat S60 – camera termica intr-un smartphone extrem de rezistent

optimizare seo blogger
Share Button

Sa fii un producator de smartphone-uri nu este deloc simplu in aceste zile, pentru ca obtinerea unui public care sa observe produsul dvs. intr-o piata extrem de saturata, nu este foarte usor de realizat.

Odata cu aparitia in marea parte a pietelor a brandurilor cu nume mari si afluxul de producatori chinezi, noii producatori s-au imprastiat pe alte zone de nisa, sperand sa-si largeasca raza de actiune. Cauti reparatii telefoane Bucuresti? Intra pe site-ul Service-Gsm.ro.

Telefonul Cat si-a facut recent intrarea in India cu lansarea Cat S60 – un smartphone Android robust, care este primul din lume prevazut cu o camera termica incorporata. Telefoanele inteligente nu sunt la fel de noi, deoarece avem in prezent niste omologi ce au lansat deja unele modele comune, precum Samsung Galaxy S7 Active.

Din pacate, aceste telefoane rareori ajung in India, dar acum puteti sa va bucurati de ceea ce este probabil cel mai robust smartphone de pe piata indiana. Dar, lasand deoparte camera fantezista si rezistenta la apa, se califica drept un smartphone bun, modern? Sa aflam mai departe:

Cat S60 design si calitatea constructiei.

Telefonul S60 nu arata ca telefoanele inteligente pe care obisnuiesti sa le vezi la tot pasul. Intrerupatoarele din fata sau clapete cioplite pe lateral ne-au „lovit” usor ochii ori de cate ori l-am folosit. Intrebarea inevitabila a fost intotdeauna: “ce este telefonul asta?”.

Modelul S60 este gros si infundat, deoarece corpul exterior utilizeaza un cadru fortat de turnare sub presiune, iar butoanele si clapeta de dimensiuni mari sunt destinate sa fie usor de folosit cu manusi. In mod surprinzator, nu se simte prea greu, desi cantareste aproximativ 223 de grame.

Exista butoane de navigare fizica pe fata pentru Back, Home si Apps recente, care au un feedback bun. Exista comutatoare de comutare in apropierea castii si difuzorului din partea inferioara, care poate fi rotit pentru a selecta nivelul de impermeabilizare de care aveti nevoie.

S60 este certificat IP68 si poate fi utilizat sub apa pana la o adancime de 5 metri pentru o ora, ceea ce este destul de impresionant. Intoarcerea comutatoarelor fizice la 5 metri adancime, opreste difuzorul. Daca S60 este scufundat in apa timp de mai mult de cateva secunde, apare un mesaj de avertizare care va cere sa utilizati aplicatia Speaker Dry, care utilizeaza o serie de vibratii de joasa si inalta frecventa pentru a elimina apa reziduala din cavitatile difuzoarelor.

Lasand hidroizolarea la o parte, S60 poate rezista picaturilor de pana la sase picioare si a trecut certificarea militara (MIL Spec 810G), facandu-l rezistent la soc si inghet. Am aruncat S60 in apa, si cum era de asteptat, a supravietuit fara nici o zgarietura. In timp ce nu am ajuns la extreme, vom tine cont de declaratiile companiei, in cee ce priveste durabilitatea sa.

Afisajul poate fi utilizat cu degetele umede si cu manusi, ambele functionand bine. Panoul HD de 4,7 inci ofera un raspuns bun la atingere. Luminozitatea este extrem de buna, iar afisajul are o nota de 540 de grade. Nu in ultimul rand, obtineti Gorilla Glass 4 pentru mai multa durabilitate. Unghiurile de vizualizare sunt decente, dar temperatura de culoare a ecranului este pe partea cool (rece) si, din pacate, nu poate fi ajustata. Butoanele de volum sunt in stanga in timp ce butonul de alimentare este in partea dreapta.

Cat S60 are o cheie programabila sub butonul de alimentare, care poate fi folosit ca buton Push-to-talk. In acest mod, se declanseaza aplicatia Zello, astfel incat sa puteti utiliza telefonul ca walkie-talkie. Alternativ, il puteti utiliza pentru lansarea diferitelor aplicatii cu o apasare lunga si scurta.

Exista, de asemenea, o optiune pentru activarea unui “mod subacvatic” in aplicatia Setari, care dezactiveaza intrarea tactila si activeaza camera, astfel incat sa puteti face fotografii sub apa folosind tasta de volum. Exista un buton dedicat SOS, care va poate trimite coordonatele pentru a selecta contactele.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code