Ce a adus nou Android 4?

optimizare seo blogger
Share Button

Ce a adus nou Android 4Rapiditatea cu care avanseaza tehnologia este absolut uimitoare. Azi se lanseaza un model de telefon, maine altul. Nici nu apuci bine sa-ti strangi banii pentru un iPhone 4, apare iPhone 5s.

Un iPhone este un telefon performant, insa scump. Si scump nu este doar telefonul, ci si un display iPhone 5s original. De asemenea si reparatiile unui astfel de telefon pot fi destul de scumpe.

Ai un iPhone 5s? Vrei un display iPhone 5s original? Intra pe Magazingsm.ro si alege ceea ce ti se potriveste.

Ca si sistem de operare, iPhone-ul foloseste iOS. Insa, nu toate telefoanele folosesc acest sistem de operare. Multe dintre ele se bucura de utilizarea Android-ului.

Sistemul de operare Android este un sistem de operare bazat pe nucleul Linux, care initial a fost folosit de cei de la Google. Platforma Android pentru telefoanele mobile a fost lansata la data de 5 noiembrie 2007, urmand ca mai multe telefoane mobile sa fie dotate cu un astfel de sistem.

Primul telefon de pe piata dotat cu Android a fost telefonul HTC Dream, care a fost un vis devenit realitate pentru cei care l-au lansat. El a aparut pe piata la data de 22 octombrie 2008 in SUA, urmand ca mai apoi sa apara in Marea Britanie, Olanda si in alte tari.

De atunci si pana acum, tot mai multe telefoane au fost fabricate pentru a suporta acest sistem de operare. Mai mult decat atat, periodic, el este updatat astfel incat sa devina din ce in ce mai performant. La ora actuala, cea mai recenta versiune de Android este Android 4.4.3, intalnita pe telefoanele HTC One M8 din Statele Unite.

Dar, pana se lanseaza si in Romania, sa vorbim despre ce a adus nou Android 4. Android 4 a fost lansat la mijlocul lunii aprilie 2012, sub denumirea de cod „Ice Cream Sandwich”. Ca si grafica, se pare ca totul a ramas aproape la fel. Exista insa o problema si anume faptul ca anumite aplicatii nu functioneaza asa cum ar trebui cu Android 4, daca inainte telefoanele au avut Android 2.3. O alta problema consta in faptul ca durata de viata a bateriei devine putin mai mica dupa acest update, insa diferenta nu este una semnificativa.

Sa vorbim insa si de lucrurile bune aduse de Android 4. Care sunt acestea?

• Permite o navigare mai rapida.

• Aduce widgets-uri redimensionate, astfel incat poti afla mai multe informatii cu ajutorul lor, sau le poti micsora ca sa economisesti spatiul de pe ecran.

• Noutati la deblocarea ecranului, astfel incat poti face fotografii sau poti citi mesaje fara a mai fi necesara deblocarea ecranului.

• Raspuns rapid cand primesti un apel, astfel incat este usor sa trimiti un mesaj atunci cand nu poti raspunde, fara a debloca telefonul.

• O metoda de introducere a textului, pentru a te bucura de o imbunatatire a ortografiei.

Acestea sunt o parte din imbunatatirile cu care a venit la pachet Android 4.

Este bine de stiut faptul ca inainte de updatarea Android-ului, ideal ar fi sa faci un backup, dupa care sa resetezi complet telefonul. De ce trebuie sa procedezi astfel? Pentru a sterge toate urmele lasate de vechea versiune de Android.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code