Cele Mai Cunoscute Probleme Ale Masinilor Audi

Cele mai cunoscute probleme ale masinilor Audi

Share Button

Nevoia de a detine un autoturism este cat se poate de evidenta in prezent, dat fiind faptul ca masina personala poate fi utilizata de fiecare dupa bunul plac. Este mult mai simplu si mai usor sa te urci in masina si sa pleci unde si cand doresti, decat sa fie nevoie sa astepti transportul in comun, sau sa depinzi de ajutorul cuiva.

Daca intentionezi sa iti cumperi in viitorul apropiat o masina, cel mai probabil vei opta pentru un model al unui producator german, mai ales daca vrei sa alegi o masina second hand. Majoritatea romanilor care isi cumpara masini sh, aleg modele ale producatorilor germani, iar Audi este unul dintre producatorii auto preferati de romani.

Masinile celor de la Audi sunt printre cele mai bune indiferent de gama din care fac parte (limuzina, suv, etc.). Au designul elegant, sunt confortabile, sunt luxoase si ne indeplinesc practic toate dorintele.

Trebuie insa precizat faptul ca la fel ca si masinile celor de la Bmw, Mercedes, sau ale altor producatori auto, se pot defecta mai devreme sau mai tarziu. In contiuare va prezentam cateva dintre cele mai cunoscute probleme ale masinilor celor de la Audi.

  1. Turbo defect

Stim cu totii ce este tubo si cat de important este rolul sau. Cu toate acestea, multe autoturisme ale celor de la Audi ajung in service pentru ca li se defecteaza turbosuflanta. Pentru remedierea problemei, soferii fie aleg sa isi cumpere o turbosuflanta ieftina Audi, fie opteaza pentru reconditionare turbosuflanta Audi.

De multe ori, se ajunge la aceasta problema pentru ca soferii nu schimba uleiul la timp, sau pentru ca filtrul de aer nu este schimbat la timp, iar praful sau pietricelele patrund in interiorul turbinei, provocand pagube mari.

  1. Scurgeri de ulei

Multi soferi de Audi simt un miros de ulei ars care provine de la motorul masinii, iar problema apare datoita scurgerii de ulei din capacele supapelor. Aceasta problema poate fi una deosebit de grava pentru ca scurgerea uleiului poate duce chiar la izbucnirea unui incendiu. De-asemenea, exista un risc foarte mare si pentru electronica masinii.

In cele din urma, uleiul va manca firele si va deteriora conectorii electrici, dar si modulele de control. Daca problea nu este descoperita si remediata la timp, daunele vor fi mai grave si mult mai scumpa va fi reparatia.

  1. Probleme ale componentelor electrice

Multi proprietari de masini Audi au ajuns cu autoturismele in service pentru ca aveau probleme cu componentele electrice ale masinii. Unii s-au confruntat de exemplu cu esecul consolei, altii se confruntau cu esecul afisajului digital din bordul masinii.

O astfel de problema poate fi remediata doar prin inlocuirea componentelor defecte cu echipamente originale. Cei care au avut astfel de probleme in timp ce masinile li se aflau inca in garantie, au fost norocosi pentru ca nu a fost nevoie sa suporte costurile reparatiei.

In schimb, cei care s-au confruntat cu asemenea probleme atunci cand masinile au iesit din garantie, au avut de suportat costuri semnificative.

  1. Defectiunea bobinei de aprindere sau a bujiei/bujiior

Defectiunea bobinei de aprindere reprezinta o alta problema comuna pentru masinile celor de la Audi. Aceasta este problema datorita careia, in unele situatii, masinile dadeau rateuri la pornire.

Solutia in acest caz nu este una complicata, ci consta in inlocuirea bujiei/bujiilor arse. Vestea buna este ca in comparatie cu alte piese, bujiile au preturi atractive.

optimizare seo blogger

Acestea sunt asadar, 4 dintre cele mai cunoscute probleme ale masinilor Audi. Cu toate aceste probleme, Audi a fost, este si cu siguranta va fi pentru multi ani de acum inainte, unul dintre cei mai importanti producatori auto de pe piata, iar noua romanilor ne plac masinile Audi.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code