Ce Rol Are O Husa Pentru Smartphone?

Ce rol are o husa pentru smartphone?

Carturesti.ro
Share Button

Smartphone-ul este un dispozitiv de care am ajuns sa fim dependenti. Probabil pare mult spus, dar ganditi-va doar la urmatoarele lucruri. Cand plecati la servici, cu siguranta primul lucru pe care il luati este telefonul.

Cand plecati la cumparaturi, de-asemenea luati telefonul cu voi. Cand vreti sa cautati cele mai noi stiri sau cand vreti sa vedeti ce a postat cel mai bun prieten sau colegul de la birou pe Facebook, folositi telefonul.

Exista atat de multe lucruri pe care le puteti face cu telefonul, incat fie ca vreti sau nu sa acceptati acest lucru, dar teletonul este un dispozitiv care creaza dependenta. In aceste conditii, este firesc sa tineti cont de cateva detalii importante cum ar fi marca si modelul dispozitivului, dar si specificatiile tehnice ale acestuia, pentru a face cea mai buna alegere.

Cand alegeti un smartphone insa, trebuie sa va asigurati ca nu plecati de la magazin, sau nu finalizati comanda intr-un magazingsm, pana cand alaturi de telefon nu ati ales si o folie de protectie pentru ecran, si o husa smartphone.

In primul rand mentionam folia care este deosebit de importanta pentru a-i oferi telefonului, sau mai bine spus ecranului acestuia, o foarte buna protectie. Aici ne referim fireste, la folia de sticla.

Apoi, nu trebuie sa uitati sa va indreptati atentia spre huse telefon, iar aici aveti o multime de optiuni pentru a face alegerea potrivita.Inainte de a discuta despre ce optiuni de huse telefoane aveti, vom vedea insa ce rol are o husa.

Asadar, in primul rand, husa are rolul practic, si anume acela de a va proteja dispozitivele. Exista huse care protejeaza telefoanele in totalitate, in timp ce exista carcase smartphone care protejeaza doar partile laterale si spatele telefonului. Vom discuta imediat si despre acest aspect.

Apoi, husele au rol estetic, dat fiind faptul ca pot sa infrumuseteze dispozitivul. Exista o multime de modele de huse pe care utilizatorii si le pot alege in functie de preferinte.

optimizare seo blogger

Alegerea husei

Dupa cum spuneam, husa are atat rol estetic cat si rol practic. Persoanele care doresc ca dispozitivele lor sa fie protejate in totalitate de o husa, isi vor indrepta atentia spre o husa de tip saculet de exemplu. Aceasta are dezavantajul de a nu permite vizibilitatea ecranului (pentru asta trebuie scos telefonul din husa), dar are cel mai important avantaj: protejeaza dispozitivul in totalitate.

O asemenea husa poate fi aleasa pentru orice smartphone, pentru ca este universala. Se pot gasi asemenea huse de diferite dimensiuni, din diferite materiale si de diferite culori.

Cei care doresc o husa care sa le protejeze in totalitate telefoanele, dar care sa fie mai elegante, isi pot indrepta atentia spre un model flip cover. Exista astfel de huse pentru fiecare marca si model de telefon, astfel ca indiferent ca vine vorba despre cel mai nou model iPhone, sau despre un telefon Asus Zenfone3 (pentru a da doar doua exemple), se gasesc asemenea modele de huse.

Exista apoi carcasele din silicon sau din cauciuc. Acestea ofera o foarte buna protectie pentru partile laterale ale dispozitivului si pentru capacul din spate al acestuia, dar dezavantajul lor este acela de a nu oferi protectie pentru ecran. In aceste conditii, este necesara aplicarea unei folii de protectie din sticla pentru a proteja display-ul.

Exista carcase smartphone din silicon sau din cauciuc, special create pentru fiecare marca si model de smartphone, asa ca utilizatorii pot alege oricand un asemenea accesoriu. De-asemenea, husele de acest tip si nu numai, pot avea diferite culori, sau pot fi transparente.

Acestea sunt asadar cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti despre huse telefoane. Tinand cont de toate acestea, cu siguranta veti dori sa cumparati o husa compatibila cu telefonul pe care il detineti.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code