Cum Sa Remediati Huawei Mate 10 Pro Cu Un Ecran Negru?

Cum sa remediati Huawei Mate 10 Pro cu un ecran negru?

Carturesti.ro
Share Button

Huawei Mate 10 Pro are un hardware impresionant si, de fapt, a primit recenzii pozitive din partea utilizatorilor si a pasionatilor de tehnologie deopotriva.

Dar la fel ca orice alte smartphone-uri, nu este lipsit de probleme si erori, iar unii utilizatori care detin un astfel de telefon mobil Huawei, s-au confruntat cu problema Black Screen of Death (BSoD) in care telefoanele lor s-au oprit sau au fost descoperite ca au ecran alb sau negru si nu mai raspund.

Cum sa rezolvati Mate 10 Pro cu problema Black Screen of Death?

BSoD poate parea intotdeauna o problema hardware foarte serioasa, deoarece telefonul nu va raspunde ca de obicei, iar ecranul este intotdeauna negru, dar in realitate este o problema minora cu firmware-ul si o puteti remedia pe cont propriu, fara niciun ajutor din partea unei tehnologii.

Acestea fiind spuse, iata ce este indicat sa faceti in legatura cu aceasta problema daca se intampla sa isi faca aparitia pe Huawei Mate 10 Pro pe care il detineti.

Prima solutie: Reboot fortat

Majoritatea cazurilor de pana acum s-au datorat unui accident de firmware. Chiar daca telefonul dvs. are cateva specificatii hardware impresionante, aceasta nu este o garantie ca nu mai puteti intampina aceasta problema.

Cert este daptul ca aceasta este o problema foarte frecventa si chiar si cele mai scumpe smartphone-uri pot avea inca aceasta problema. Dar nu va faceti griji, procedura urmatoare poate sa o rezolve:

optimizare seo blogger
  • Apasati si mentineti apasat butonul de volum si tasta de pornire in acelasi timp timp de 10 secunde sau mai mult.

Mate 10 Pro ar trebui sa raspunda la acesta, deoarece este greu sa simulezi tractiunea bateriei atunci cand aceste taste sunt apasate si mentinute impreuna. Este ceea ce numim Reboot fortat si este foarte eficient, acesta abordand probleme legate de firmware, precum si blocarea sistemului.

Acesta va reimprospata memoria telefonului si va incarca toate aplicatiile, serviciile si functiile de baza ale acestuia. Prin urmare, daca problema s-a datorat efectiv unui blocaj de firmware, ar trebui deja sa se porneasca pana acum.

Pe de alta parte, daca telefonul nu mai raspunde dupa efectuarea procedurii de repornire fortata, incercati acest lucru in schimb:

  • Apasati si mentineti apasat butonul pentru a ridica volumul si nu ii dati drumul.
  • Apasati si mentineti apasata tasta de pornire in timp ce tineti apasat butonul de crestere a volumului.
  • Mentineti ambele butoane tinute apasate impreuna timp de 10 secunde.

Daca dispozitivul inca nu raspunde dupa efectuarea acestei proceduri, treceti la urmatoarea solutie.

A doua solutie: incarcati telefonul si efectuati repornirea fortata

Este posibil ca bateria sa fie complet descarcata. Sunt sanse ca firmware-ul ar fi putut sa se prabuseasca, deoarece este posibil ca unele componente si servicii sa nu fi fost inchise corect. In timp ce o eroare a firmware-ului poate fi remediata printr-o repornire fortata, este posibil ca telefonul dvs. sa nu mai porneasca din cauza unei baterii drenate. Iata ce trebuie sa faceti in acest sens:

  • Conectati incarcatorul la o priza de lucru. Asigurati-va ca utilizati incarcatorul original.
  • Folosind cablul original, conectati telefonul la incarcator.
  • Indiferent daca arata ca se incarca sau nu, lasati-l conectat la incarcator timp de 10 minute.
  • Acum, apasati si mentineti apasat butonul pentru a ridica volumul si nu-i dati drumul.
  • Apasati si mentineti apasata tasta de pornire in timp ce tineti apasat butonul de crestere a volumului.
  • Mentineti ambele butoane apasate impreuna timp de 10 secunde.

Presupunand ca problema se datoreaza de fapt unui firmware prabusit cu o baterie scursa, telefonul dvs. ar trebui sa se porneasca deja, dar daca nu raspunde inca dupa acest lucru, atunci este timpul sa il duceti intr-un service gsm, pentru ca problema este mai grava si doar expertii in reparatii telefoane o pot remedia.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code