Cum Sa Porniti / Opriti Rapid Lanterna Pe Android

Cum sa porniti / opriti rapid lanterna pe Android

Share Button

Practic lanterna care se afla in dotarea unui smartphone, ne lumineaza imprejurimile si permite camerei noastre sa faca fotografii mai bune noaptea si in medii slabe. In zilele noastre, dispozitivele mobile sunt dotate cu lanterne incorporate, de la cele mai noi telefoane Samsung, pana la modelele de telefoane mobile Blaupunkt; adaugandu-se la valorile de a avea un telefon mobil.

Functia de lanterna care se afla pe dispozitivul Android este destul de valoroasa, deoarece ar putea ajuta utilizatorii sa localizeze obiectele pierdute in intuneric si sa ii ghideze pe strazi intunecate in drumul spre casa, adica in cazul in care este intuneric.

Cu diverse aplicatii si programe instalate pe telefonul mobil direct din Google Play, pornirea lanternei este destul de usoara si rapida, desi majoritatea utilizatorilor de telefonie mobila utilizeaza probabil un singur mod de a face acest lucru.

Diferite aplicatii terte sunt disponibile la momentul de fata pentru descarcari, permitandu-va sa porniti lanterna dispozitivului Android in diverse moduri, cum ar fi agitarea dispozitivului, folosirea butonului de putere sau volum si chiar instruirea Google Assistant in acest sens.

Carturesti.ro

Aceste metode fac ca aprinderea lanternei dispozitivului dvs. sa fie mult mai confortabila decat metoda pe care o utilizati in prezent. Metodele respective pot fi puse in aplicare pe toate modelele de telefoane mobile Blaupunkt, si nu numai. Veti afla mai multe detalii in continuare, despre cum se porneste si cum se opreste lanterna pe telefoanele Android.

  1. Folosind Google Assistant

Multi utilizatori de Android probabil nu folosesc aceasta caracteristica, dar cu siguranta merita incercata. Acest program va permite sa interactionati cu dispozitivul dvs. Android cu comenzi vocale si, odata ce primeste o instructiune de la utilizator, efectueaza operatia.

Aceasta aplicatie este disponibila pe toate telefoanele inteligente Android, de la Android 6 (Marshmallow) si versiuni ulterioare, inclusiv pe telefoane mobile Blaupunkt. Asistentul Google indeplineste diverse sarcini, cum ar fi pornirea playerului dvs. de muzica, efectuarea de apeluri, citirea mesajelor text catre auzul dvs., oferindu-va actualizari meteorologice si, bineinteles, pornirea si oprirea lanternei dispozitivului.

Pentru a lansa Google Assistant, pur si simplu apasati indelung butonul de pornire, acest lucru initiaza o fereastra pop-up pe ecranul dvs., care va invita sa spuneti ceva, apoi spuneti ceva de genul „Ok Google, porneste lanterna” si urmariti cum Google Assistant sa isi face magia. Cand ati terminat de folosit lanterna, in acelasi mod, spuneti „Ok Google, opreste lanterna”.

  1. Utilizati o aplicatie terta parte

Exista intotdeauna o aplicatie pentru lanterna instalata pe dispozitivul Android, cu amabilitatea producatorului, dar in cazul in care nu exista una (ceea ce este in mare parte imposibil), puteti descarca intotdeauna una din Google Play Store. Aici, exista diferite optiuni din care puteti alege, iar majoritatea sunt gratuite, usor de utilizat si nu va vor provoca probleme legate de software.

Exista o aplicatie de lanterna numita Lanterna Shake. Este gratuita si usor de utilizat. Dupa ce este instalat si configurata in dispozitivul dvs., de fiecare data cand doriti sa porniti sau sa dezactivati lanterna, agitati usor dispozitivul si porniti lanterna.

  1. Pictograma lanternei din telefon (langa wifi, bluetooth si date mobile)

Situata in principal in bara de comenzi rapide a dispozitivului dvs. Android, aceasta pictograma arata in mod normal ca o lanterna obisnuita. Pur si simplu glisati in jos din partea de sus a telefonului dvs. Android de doua ori pentru a afisa pictogramele cu setari rapide, apoi atingeti pictograma lanternei pentru a porni / opri linia de lumina a dispozitivului.

Exista asadar diferite modalitati care va ofera posibilitatea de a porni si de a opri lanterna telefonului dvs. Android, iar atat pornirea cat si oprirea, dureaza cateva secunde.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code