Cum Se Alege Fondul De Ten?

Cum se alege fondul de ten?

Share Button

Alegerea unui fond de ten poate reprezenta in clipa de fata o adevarata provocare pentru orice doamna sau domnisoara, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta despre acest aspect.

Daca va intrebati de ce este atat de important acest produs, ei bine, trebuie precizat ca fondul de ten este stratul pentru un machiaj, asa ca este necesar ca fiecare femeie care isi doreste un machiaj perfect sa foloseasca un asemenea produs.

Femeile care au de gand sa isi cumpere un astfel de produs, trebuie sa studieze cu mare atentie ambalajul produsului, pentru ca acesta prezinta tipul de fond de ten care se gaseste in flacon. Pe eticheta produsului se mai gasesc si ingredientele, se specifica filtrul de protectie solara, plus diferite alte aspecte.

Exista diferite tipuri de fon de ten, iar aici este necesar sa mentionam faptul ca un fond de ten fluid acopera mult mai bine tenul decat celelalte asemenea produse. Fondul de ten sub forma de crema, acopera si el foarte bine tenul, si poate fi utilizat de catre femei chiar si atunci cand ies la alergat sau cand merg la sala de sport.

Femeile care au nevoie de un astfel de produs ar fi indicat sa tina cont si de nuanta care li se potriveste, iar aici trebuie facuta precizarea ca se gasesc enorm de multe nuante de fond de ten, iar acestea se aseamana foarte mult intre ele.

Un alt aspect pe care trebuie sa il aiba in vedere femeile care intentioneaza sa isi cumpere un fond de ten nou, este tipul de ten avut. Exista fond de ten pentru tenul gras, exista deasemenea fond de ten pentru tenul uscat sau fond de ten pentru ten mixt, iar in functie de tenul avut, fiecare femeie isi poate alege produsul.

Nivelul de acoperire este deasemenea foarte important atunci cand vine vorba despre un fond de ten, iar aici trebuie precizat ca exista fond de ten cu acoperire mica, fond de ten cu acoperire medie si fond de ten cu acoperire mare, iar in functie de necesitati, fiecare femeie isi alege produsul perfect.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, un fond de ten trebuie ales in functie de mai multe aspecte, insa din fericire pentru femei, magazinul online Carespot le ofera posibilitatea de a gasi foarte multe astfel de produse. Practic este imposibil ca o femeie sa nu isi gaseasca aici fondul de ten.

Carturesti.ro

Double Wear Stay-in-Place Makeup – 2N1 Desert Beige este unul dintre cele mai des cumparate produse din aceasta categorie de pe acest site, iar produsul asigura atat un ten perfect cat si o piele proaspata pe durata zilei intregi. Acest lucru se datoreaza formulei sale fara transfer, cu rezistenta mare si cu SPF 10.

optimizare seo blogger

Acest fond de ten este perfect in conditiile in care rezista la umiditate si la caldura, iar mai mult decat atat ofera luminozitate, naturalete si este uniform in orice situatie.  Produsul este non acneic si a fost supus mai multor testari oftalmologice si dermatologice.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code