Cele Mai Comune Tipuri De Casti Pentru Telefon

Cele mai comune tipuri de casti pentru telefon

Carturesti.ro
Share Button

Cand intrii in magazinul de accesorii telefoane vei descoperi ca exista mai multe tipuri si modele de casti pe care le poti cumpara.

Supra-aural: Castile de acest tip sunt similare cu castile circumaurale, cu exceptia faptului ca in loc sa inconjoare urechea, acestea se agata de partea superioara a urechii. De obicei, aceste casti sunt mai usoare si, prin urmare, mai confortabile. Dar, din moment ce nu sigileaza nu izoleaza si sunete.

Aer liber: De asemenea, denumite casti deschise, acestea pot fi circumaurale sau supra-aurale, dar partea din spate a fiecarei casti este deschisa, permitand sunetului sa scape liber in ambele directii. Deoarece nu sunt izolate, ele nu sunt o alegere buna pentru aplicatiile de inregistrare studio. Daca este utilizat de un cantaret, de exemplu, sunetul castilor poate fi scos si prins de microfon care influenteaza inregistrarea finala. Calitatea lor pozitiva este un sunet deschis si aeros, care nu este obositor pentru urechi, ceea ce le face o alegere buna pentru ascultarea generala.

Semi-deschis: Acest tip de casti, asa cum sugereaza si numele, cade intre un design complet deschis si un design inchis. In timp ce se poate produce o scurgere de sunet, exista mai putin decat la cele cu un design deschis. Castile semi-deschise ofera, de obicei, un camp stereo realist, o distorsiune redusa si un raspuns cu frecventa redusa. Ele sunt adesea folosite pentru inregistrarea in cazul in care nu exista microfoane deschise pentru a elimina scurgerile de sunet.

Inchis sau sigilat: Acest tip ofera cea mai mare izolare a sunetului. Spatele urechilor este complet inchis, care, impreuna cu o etansare eficienta in jurul urechii, impiedica trecerea sunetului in ambele directii. Acest design este deosebit de bun pentru monitorizarea in medii zgomotoase si pentru utilizarea in inregistrare, deoarece acestea mentin sunetul prin scurgere si prins de microfoane. De asemenea, au tendinta de a avea un raspuns puternic la bas, astfel incat DJ-ii care amesteca muzica de dans prefera aceste sunete. Pe partea inferioara, pot provoca oboseala urechilor atunci cand sunt utilizate pentru perioade lungi de timp.

Castile de dimensiuni mari: echiparea unui studio de acasa sau de proiect cu casti pentru inregistrarea unei benzi complete poate implica o investitie considerabila. In majoritatea cazurilor, un amplificator pentru casti va fi, de asemenea, necesar pentru a amplifica si distribui semnalul mixat fiecarui muzician.

Casti portabile: Acestea sunt castile folosite in aer liber, usoare, de obicei echipate cu casti de spuma si folosite cu playere portabile. Adesea cele care vin cu playerele sunt ieftine si poate doriti sa le inlocuiti cu casti de o calitate mai buna de acelasi tip. Ele sunt usoare, detaliu care le face ideale pentru utilizare activa, iar cele mai bune pot sa para fantastice. Deoarece va permit sa auziti sunete externe, cum ar fiĀ  rasul celor din jur, acestea sunt potrivite pentru utilizare atunci cand sa auziti ce se intampla in jurul dvs. este important.

optimizare seo blogger

Casca pentru urechi: Castile pentru urechi ofera cea mai mare portabilitate si greutate redusa. Se potrivesc in ureche si formeaza un sigiliu care izoleaza sunetul astfel incat numai tu sa-l auzi.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code