Istoria Telefoanelor IPhone 6 Si Caracteristici

Istoria telefoanelor iPhone 6 si caracteristici

Share Button

In februarie 2017, iPhone-ul 6 a fost relansat in liniste in magazinele de transport si online, de data aceasta stocarea a fost schimbata la 32 GB. In India a fost vandut pe site-ul Amazon in Space Grey. In Taiwan, a fost vandut prin Taiwan Mobile pe 10 martie in culoarea aurului. La mijlocul lunii martie, a fost lansat in UE in Belarus prin intermediul magazinului web i-Store. De asemenea, face o aparitie in America de Nord cu transportatorii prepaid americani Sprint, Boost Mobile si Virgin Mobile, impreuna cu AT & T GoPhone. Acestea nu sunt distribuite de Apple pe site-ul lor sau in magazinele lor de vanzare cu amanuntul.

Hardware

Designul iPhone 6 si iPhone 6 Plus este influentat de cel al iPad Air cu un front de sticla care este curbat in jurul marginilor afisajului si un spate din aluminiu care contine doua benzi de plastic pentru antena. Ambele modele vin in auriu, argintiu si “cosmic gri” pentru finisaje. IPhone 6 are o grosime de 6,9 ​​milimetri (0,27 in), iar iPhone 6 Plus are o grosime de 7,1 mm (0,28 in); ambele sunt mai subtiri decat iPhone 5c si iPhone 5s, iar iPhone 6 este cel mai subtire telefon al Apple pana in prezent.

Cele mai importante schimbari ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt afisajele sale; atat la fel ca si “Retina HD Display” si “ion-reinforced”, display-ul iPhone-ului este de 4,7 inch la rezolutie 16: 9 de 1334×750 (326 ppi minus un rand de pixeli). Afisaj de 5,5 inch 1920×1080 (1080p) (401 PPI). Afisajele utilizeaza un panou LCD cu mai multe domenii, numit “pixeli cu doua domenii”; pixelii RGB sunt insisi in sablon, astfel incat fiecare pixel sa fie vazut dintr-un unghi diferit. Aceasta tehnica ajuta la imbunatatirea unghiurilor de vizionare ale afisajului. Daca aveti nevoie de inlocuire display iPhone 6 intrati aici.

Pentru a se potrivi dimensiunilor fizice mai mari ale dispozitivelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, butonul de alimentare a fost mutat in partea laterala a telefonului in loc de partea superioara pentru a-si imbunatati accesibilitatea.

IPhone 6 are o baterie de 6.91 Wh (1810 mAh), iar iPhone 6 Plus are o baterie de 11.1 Wh (2915 mAh). Spre deosebire de modelul anterior, camera din spate nu este inclinata cu partea din spate a dispozitivului, ci in loc de proeminenta.

Ambele modele includ un sistem Apple A8 pe un cip si un co-procesor de miscare M8 – o actualizare a chipului M7 de la iPhone 5s. Diferenta principala dintre M8 si coprocesorul original M7 este ca M8 include de asemenea un barometru pentru a masura modificarile de altitudine.

Carturesti.ro

Phil Schiller a afirmat ca chipul A8 ar oferi, in comparatie cu cei cinci ani, o crestere cu 25% a performantelor CPU, o crestere cu 50% a performantelor grafice si o scadere a productiei de caldura. Rapoartele rapide de la incepatori au sugerat ca performanta GPU a lui A8 ar putea intr-adevar sa se desparta de generatiile anterioare, dubland performanta la fiecare lansare anuala, marcand 21204.26 in marca Base X comparativ cu 20253.80, 10973.36 si 5034.75 pe 5s, 5 si 4s.

optimizare seo blogger
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code