Solutii Pentru Incarcarea Terminalelor IPhone

Solutii pentru incarcarea terminalelor iPhone

Share Button

Deoarece telefoanele mobile sunt atat de importante pentru oameni in prezent, fiecare ne dorim sa detinem un dispozitiv cat mai performant, care sa faca fata tuturor cerintelor noastre.

Acesta este si motivul pentru care multe persoane care au nevoie de un smartphone nou, se orienteaza spre cele mai noi si cele mai performante dispozitive iPhone, de la Apple.

De mentionat insa este faptul ca telefoanele mobile din zilele nostre se descarca destul de rapid, asa ca utilizatorii ar trebui sa isi indrepte atentia si spre cateva accesorii iPhone, precum incarcatoarele auto, bateriile externe, etc. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante accesorii iPhone care pot fi folosite de catre utilizatori pentru a-si reincarca dispozitivele ori de cate ori este necesar.

Anker PowerWave 7.5 Pad

Carturesti.ro

In timp ce unii cred ca incarcarea USB-C este cea mai buna metoda de incarcare a unui iPhone, incarcarea fara fir este o modalitate foarte buna de a reincarca iPhone-ul pe timp de noapte sau cand se afla pe birou.

Anker PowerWave 7.5 Pad dispune de o serie de caracteristici care utilizeaza componente avansate si un sistem de racire de stat-of-the-art pentru a incarca cu pana la 30 de procente mai repede decat alte incarcatoare fara fir. Ventilatorul silentios de racire nu numai ca ingrijeste incarcatorul, dar ii permite si incarcatorului sa continue incarcarea la cea mai rapida viteza posibila.

Timpii de incarcare sunt de asemenea, destul de buni. In timp ce multe incarcatoare fara fir au nevoie de aproximativ 4,3 ore pentru a reincarca iPhone X, incarcatoarele PowerWave au nevoie de doar 3,1 oreĀ  pentru a incarca complet telefonul (incarcatorul cu fir livrat dureaza aproximativ 3,2 ore), iar un asemenea accesoriu poate reincarca un dispozitiv Samsung Galaxy S8 in 2,6 ore.

Anker PowerPort + 5 porturi USB-C

optimizare seo blogger

Pentru a merge impreuna cu cablul Apple USB-C-Lightning, aveti nevoie de un incarcator capabil sa suporte alimentarea cu energie electrica. Daca aveti o multime de dispozitive de incarcare, aveti nevoie de un incarcator cu o multime de iesiri, iar Anker PowerPort + 5 este incarcatorul perfect.

Nu numai ca are patru porturi USB-A de 2.4A si un singur port USB-C de alimentare, care poate incarca cele mai noi MacBooks si MacBook Pro echipate cu USB-C, precum si noile dispozitive iPhone (cu un USB-C compatibil – cablu de iluminare).

Anker incarcator de masina USB-C

Odata ce va obisnuiti cu viteza de incarcare USB-C, o veti dori pretutindeni. Aceasta inseamna nu numai ca aveti nevoie de mai multe cabluri USB-C-la-Lightning, dar si de incarcatoare. Si un loc de care ai nevoie de unul este masina. Nu numai ca acest incarcator poate fi folosit pentru incarcarea smartphone-urilor USB-C, dar va incarca si dispozitive mai mari, cum ar fi cele mai noi MacBooks.

Moshi IonSlim 10K Baterie portabila USB-C

Acumulator portabil IonSlim10K USB-C are doua iesiri – USB-A si USB-C care accepta putere de livrare – si o baterie de capacitate 10,300mAh, care pot fi de asemenea folosite pentru a reincarca MacBook C USB.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code